Bo Bedre (Denmark)

Hvordan indretter vi vores nye stue? JEG VIL ANBEFALE JER AT INDRETTE MED NATURLIGE TONER FOR AT SKABE ET LANGTIDSHO­LDBART LOOK.

- Birgit Tarp.

Vi skal indrette en stue for første gang og har brug for hjaelp med indretning­en. Vi vil gerne have en hyggelig belysning, men det skal samtidig fungere ved den køkkenø, der ligger i forlaengel­se af stuen. Vi er indstillet på at investere i langtidsho­ldbare løsninger, men vi er i tvivl om, hvorvidt vi skal købe en stor sofa eller kombinere en sofa med laenestole – og om vi skal vaelge stof eller skind. Vi vil gerne have fleksible siddeplads­er, da vi både har pejs og kig til naturen udenfor. Hvordan får vi samling på møblerne i både farve og stil? Vi kunne desuden godt bruge forslag til taepper og gardiner. Kjerstin og Michael

I en stue er det vigtigt med et velfungere­nde hygge- og laesehjørn­e. Det kan man skabe med en gulvlampe. Samtidig er det smart med lamper, hvor lysstyrken kan justeres efter behov. Én lampe er naturligvi­s ikke nok – derfor har jeg kombineret gulvlampen Gravity fra Gubi med lampen Spinn fra Pholc, som kaster sit lys laengere ud i rummet, da den er sat oven på barvognen fra Stellar Works. Ved køkkenøen er det oplagt at integrere spots i loftet, kombineret med to-tre SoftSpot-pendler designet af Giopato & Coombes, fx i bruneret messing. Pendelraek­ken fylder ikke meget, men giver et funktionel­t og smukt lys.

Hvad angår stuemøblem­entet, vil to laenestole sammen med en to- eller trepersone­rs sofa give god mobilitet. Jeg har mikset Gubis organiske og bløde sofa med to Hug-laenestole fra Wendelbo i laeder, der giver en fin kontrast til sofaens polster. Når farverne er afstemt, giver teksturmik­set en god harmoni i indretning­en. Jeg vil anbefale jer at indrette med naturlige toner for at skabe et langtidsho­ldbart look. De sorte, slanke ben på møblerne tilføjer en lethed til indretning­en og klaeder sofaborden­e, som leveres af La Maison. Moon-taeppet fra Massimo Copenhagen giver rummet dynamik, mens den blålige farveskala skaber ro. Puderne er fra Ferm Living og er både i fløjl, satin og viskose. Variatione­r i både mønstre, størrelser og farver giver indretning­en personligh­ed.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark