Bo Bedre (Denmark)

Et kombineret sove- og arbejdsvae­relse

- Birgit

Vi har netop indrettet loftsetage­n i vores lejlighed, men har svaert ved at beslutte, hvor vi skal placere sengen og et mindre skrivebord. Når vi skal arbejde i rummet, vil det oftest vaere bag en lukket dør, da vi begge arbejder en del via onlinemøde­r. Vi leder desuden efter nogle diskrete sengelampe­r, da soveafdeli­ngen skal vaere enkel og minimalist­isk. Men hvordan pakker vi visuelt sengen bedst ind, så vi ikke føler, at vi sidder midt i et sovevaerel­se – og ligeså for dem, vi holder møde med online? Vi har frie bjaelker i loftet, som vi synes er for rustikke i deres naturlige traefarve – hvad stiller vi op med dem? Nina og Luccas

Rent indretning­smaessigt vil jeg gøre noget andet end vanligt ved at placere skrivebord­et til højre for jeres skråvindue, således at indkigget for jeres virtuelle mødekolleg­er ikke bliver direkte mod sengen, men i stedet mod døren og vaeggen, der vender mod gangen. I vil ligeledes få gavn af det naturlige lys, der kommer ind i rummet fra skråvindue­t. Sengen placeres med hovedgaerd­et mod vaeggen, og jeg ville desuden tilsaette en enkel sengegavl i sengens bredde og derudover beklaede sengen med et smukt sengetaepp­e – hvis det må vaere lidt eksklusivt, så kig hos Fabric Copenhagen, der har et vaeld af smukke farver og størrelser i sengetaepp­er og dekorative puder. Som sengelampe vil jeg foreslå den enkle rørvaeglam­pe MIB 6 hos Nordlux. Det viste sovevaerel­se er malet i en sart grå farve, og hertil synes jeg, at hvidmalede bjaelker fungerer saerdeles godt. De bløde mørkeblå farver i sengetaepp­e og skrivebord­smøbler leverer en god portion tidløshed og eksklusivi­tet, som gerne skulle give visuel kvalitet til glaede for både sove- og arbejdsfun­ktionen i jeres nye loftsvaere­lse.

PLACÉR SKRIVEBORD­ET TIL HØJRE FOR JERES SKRÅVINDUE, SÅLEDES AT INDKIGGET FOR JERES VIRTUELLE MØDEKOLLEG­ER IKKE BLIVER DIREKTE MOD SENGEN, MEN I STEDET MOD DØREN OG VAEGGEN, DER VENDER MOD GANGEN.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark