Bo Bedre (Denmark)

Vi er godt på vej ind i efteråret, og det er nu,

-

mange af de store producente­r kommer med nye produkter, så de er klar til julehandle­n. Isaer er der masser af smarte højttalere på vej, og hvis du, som jeg, er ved at automatise­re naermest hele dit hjem, ja, så kommer der også en del smarthomep­rodukter over de kommende måneder. Heldigvis er Apple, Amazon og Google blevet enige om en faelles standard, som stort set alle nye produkter vil vaere i stand til at udnytte. På den måde skal du forhåbentl­ig snart ikke laengere taenke på, om de paerer eller den højttaler, du køber, understøtt­er de andre produkter, du har derhjemme. Det var egentlig på tide.

 ??  ?? TORBEN VOGNSEN er ekspert i alle former for dimser, man kan saette strøm til, og holder til i Fremtidens Hjem, hvor han arbejder med at formidle forbrugere­lektronik til almindelig­e mennesker.
TORBEN VOGNSEN er ekspert i alle former for dimser, man kan saette strøm til, og holder til i Fremtidens Hjem, hvor han arbejder med at formidle forbrugere­lektronik til almindelig­e mennesker.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark