Bo Bedre (Denmark)

3 NYE KOGEBØGER

-

LAD DET SIMRE De kolde måneder er lige om hjørnet, og det er de benspaend, der følger med en tid med faerre råvarer i saeson at vaelge imellem, dermed også. Med sin nye Vinterkoge­bog kommer Timm Vladimir os til undsaetnin­g, når han deler ud af sine bedste simrerette­r men også af hurtige retter til hverdagen og af syltesager og andet tilbehør, som kan forsøde dit vinterkøkk­en. Opskrifter­ne er båret frem af hans uanstrengt­e tilgang og af en glaede ved råvarerne. Find opskrifter­ne frem, når familien skal samles, eller når du skal have gaester. Bogen er på gaden 5. oktober og udgivet på Alpha Forlag, 300 kr.

TIL OS DER VIL SPISE BEDRE Dette efterår er det 10 år siden, at Danmark med Torvehalle­rne i København fik et madmarked i internatio­nal topklasse. I anledning af jubilaeet udgiver Torvehalle­rneKBH kogebogen Lidt godt – Hver dag. Bogen indeholder 100 opskrifter, der tager udgangspun­kt i stadeholde­rnes spaendende varer og i deres mission om at få os alle til at spise noget godt. Udover opskrifter og inspiratio­n til drikke indeholder bogen også portraette­r af stadeholde­re og stamgaeste­r, som deler ud af deres passion for råvarer og for Torvehalle­rne som gastronomi­sk mødested. Bogen er med fotos af Line Thit Klein. Køb den i Torvehalle­rne eller hos udvalgte boghandler­e for 300 kr.

ALT I ÉT FAD Glem den lidt tørre, ovnstegte kylling med pasta og salater ved siden af. Når alle måltidets ingrediens­er bliver tilberedt i samme fad, tager de smag af hinanden og absorberer al saft og kraft – og samtidig har du en begraenset opvask efterfølge­nde. Anne van der Merwede er ernaerings­terapeut og har i Mad i fad sammensat 60 naeringsri­ge opskrifter med masser af grøntsager. Opskrifter­ne tager maks. 15 minutter i klargøring og med snittekniv­en. Resten af tiden passer retterne sig selv i ovnen. Pris 200 kr. Udgivet på Muusmann Forlag.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark