Bo Bedre (Denmark)

Kan køkkenet vaere i spisestuen?

- Lone

Vi overvejer at bygge om for at få større glaede og udnyttelse af vores spisestue.

I dag bruges den kun, når vi er mange, da vi til daglig hellere vil klemme os sammen i vores køkken. Rummet er rigtig skønt med et stort vindue mod vest, men da det er et gennemgang­srum, har vi aldrig rigtig fundet ud af at bruge det ordentligt.

Hvis du kan hjaelpe os med en fornuftig indretning, er vi mere end villige til at flytte køkkenet ind i rummet for at få et hyggeligt og funktionel­t køkken-alrum. Vi har et stort spisebord med plads til otte stole, som vi meget gerne vil beholde.

Mette og co.

Jeg taenker, at I helt sikkert kan få indrettet et rummeligt og velfungere­nde alrum i jeres spisestue.

Det er jo aergerligt at have så fint et rum og så stort set kun bruge det som fordeling til de øvrige vaerelser.

Jeg vil foreslå, at I placerer køkkenet i rummets venstre side. På den måde udnytter I ganglinjen “dobbelt” i højre side (som skal respektere­s videre igennem rummet), ved at det samtidig er pladsen rundt om jeres store spisebord. For at få et godt arbejdsflo­w i køkkenet vil det vaere optimalt at flytte vaerelsesd­øren, så I får en lang ubrudt vaeg at møblere køkkenet opad.Skal I have rigtig god plads, kan I desuden overveje at laegge vaeggen ned imellem alrum og entré. Det vil samtidig gøre den del af lejlighede­n meget lysere. Måske med et par indbyggede garderobes­kabe som erstatning for det skab, der fjernes, når vaerelsesd­øren flyttes.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark