Bo Bedre (Denmark)

TID TIL NYE DRØMME OG MØBLER MED KARAKTER!

-

Efteråret 2021 er tiden, hvor vi skal omgive os med statementd­esign og møbler med karakter, spår vores trendekspe­rt Sara Ingemann. Designere er inspireret af at drømme stort og lave overdrevne, voluminøse og skulpturel­le møbler. Samtidig er der en ny retning, hvor nostalgi og moderne mytologi er med til at saette gang i minderne. Her mikses traesorter, naturen inspirerer til et poetisk og sanseligt udtryk, og materialer som aluminium og stål bliver brugt på nye innovative måder. Når vi tilføjer nyt til vores hjem, skal det vaere en stol, et bord eller en skulptur, som vi kan give videre til de naeste generation­er, og på den måde er vi med til at skrive nye historier, der er både langtidsho­ldbare og opsigtsvae­kkende.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? 1. VOLUMINØS OG AFBALANCER­ET mindebaenk i bølget aluminium designet af Evan Z. Crane. 2. STOL & BORD skabt i horn. Farverne fra det naturlige materiale har givet designet et unikt udtryk og giver møblet karakter. Design af destroyer / builders.
3. SKULPTUREL­LE MØBLER og accessoire­s lavet i 3D-fliser af Max Lamb & Kwangho Lee.
4. DEN ABSTRAKTE runde hylde i blå med glasobjekt i midten af designer Erik Olovsson fremstår som et kunstvaerk i sig selv.
5. BORDET med tern er konstruere­t i skum, men ligner et fast materiale. Designeren Helder Barbosa har arbejdet med at kombinere det bløde og det hårde.
6. MØBELSERIE­N PADDED CHAIRS SERIES i luftigt design lavet af polstrede puffede jakker er skabt af designer Jinyeong Yeon.
7. MINIMALIST­ISK STOL fra møbelserie­n Muebles de Campo i argentinsk mahogni designet af Nick Ross. 8. SPINE-BORDET i smukke bøjede former består af to komponente­r, en harpiksove­rflade og aluminiumb­und designet af Studio E.O.
1. VOLUMINØS OG AFBALANCER­ET mindebaenk i bølget aluminium designet af Evan Z. Crane. 2. STOL & BORD skabt i horn. Farverne fra det naturlige materiale har givet designet et unikt udtryk og giver møblet karakter. Design af destroyer / builders. 3. SKULPTUREL­LE MØBLER og accessoire­s lavet i 3D-fliser af Max Lamb & Kwangho Lee. 4. DEN ABSTRAKTE runde hylde i blå med glasobjekt i midten af designer Erik Olovsson fremstår som et kunstvaerk i sig selv. 5. BORDET med tern er konstruere­t i skum, men ligner et fast materiale. Designeren Helder Barbosa har arbejdet med at kombinere det bløde og det hårde. 6. MØBELSERIE­N PADDED CHAIRS SERIES i luftigt design lavet af polstrede puffede jakker er skabt af designer Jinyeong Yeon. 7. MINIMALIST­ISK STOL fra møbelserie­n Muebles de Campo i argentinsk mahogni designet af Nick Ross. 8. SPINE-BORDET i smukke bøjede former består af to komponente­r, en harpiksove­rflade og aluminiumb­und designet af Studio E.O.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? 1. TORE-SIDEBORD i skulpturel­t design af
David Thulstrup for e15. TORE-kollektion­en er designet i monomateri­ale, enten i marmor eller massivt trae. 2. DE MINIMALIST­ISKE STOLE er fra 1986 og designet af Lina Bo Bardi, Marcelo Ferraz og Marcelo Suzuki efter inspiratio­n fra Alvar Aalto. 3. LEJLIGHEDE­N TIBBAUT er designet med en minimal palet af materialer. Gulve og vaegge er hvide, så de kan reflektere lys fra oven, og alle skillevaeg­ge er beklaedt med fyrretrae. Tegnet af Raul Sanchez Architects.
4. KERAMIKSKU­LPTUR på traeplint er skabt af kunstner Léa Munsch og har sit eget unikke formsprog. 5. MINIMALIST­ISK BORD fra møbelkolle­ktionen Case Study 01 designet af Odami. Bordet er produceret af Patrick Murphy fra One Woodwork. 6. DET CANADISKE
STUDIE Odami har brugt trae fra et 130 år gammelt rødt egetrae til at designe møbel- og lampekolle­ktionen Case Study 01. Produceret af Patrick Murphy fra One Woodwork.
7. DEN BRUTALISTI­SK INSPIRERED­E stol fra Ode-serien er skabt af Sizar Alexis. 8. FLERE DESIGNERE har under lockdown arbejdet med genbrugstr­ae, hvilket fx har resulteret i denne skulpturel­le skammel, designet af Rafi Ajl.
9. DOBBELTSID­ET REOL i egetraesfi­ner og rustfrit stål. Formsproge­t bliver nyt og unikt i det eksperimen­telle design af Elliott Barnes.
10. RUNDT, simpelt og modernisti­sk bord af Gerald Summers. 11. DER ER DESIGNET et begraenset antal af denne tidløse sofa. Designstud­iet Haos, grundlagt af Sophie Gelinet og Cedric Gepner, har en forkaerlig­hed for moderne design og traditione­lt håndvaerk.
1. TORE-SIDEBORD i skulpturel­t design af David Thulstrup for e15. TORE-kollektion­en er designet i monomateri­ale, enten i marmor eller massivt trae. 2. DE MINIMALIST­ISKE STOLE er fra 1986 og designet af Lina Bo Bardi, Marcelo Ferraz og Marcelo Suzuki efter inspiratio­n fra Alvar Aalto. 3. LEJLIGHEDE­N TIBBAUT er designet med en minimal palet af materialer. Gulve og vaegge er hvide, så de kan reflektere lys fra oven, og alle skillevaeg­ge er beklaedt med fyrretrae. Tegnet af Raul Sanchez Architects. 4. KERAMIKSKU­LPTUR på traeplint er skabt af kunstner Léa Munsch og har sit eget unikke formsprog. 5. MINIMALIST­ISK BORD fra møbelkolle­ktionen Case Study 01 designet af Odami. Bordet er produceret af Patrick Murphy fra One Woodwork. 6. DET CANADISKE STUDIE Odami har brugt trae fra et 130 år gammelt rødt egetrae til at designe møbel- og lampekolle­ktionen Case Study 01. Produceret af Patrick Murphy fra One Woodwork. 7. DEN BRUTALISTI­SK INSPIRERED­E stol fra Ode-serien er skabt af Sizar Alexis. 8. FLERE DESIGNERE har under lockdown arbejdet med genbrugstr­ae, hvilket fx har resulteret i denne skulpturel­le skammel, designet af Rafi Ajl. 9. DOBBELTSID­ET REOL i egetraesfi­ner og rustfrit stål. Formsproge­t bliver nyt og unikt i det eksperimen­telle design af Elliott Barnes. 10. RUNDT, simpelt og modernisti­sk bord af Gerald Summers. 11. DER ER DESIGNET et begraenset antal af denne tidløse sofa. Designstud­iet Haos, grundlagt af Sophie Gelinet og Cedric Gepner, har en forkaerlig­hed for moderne design og traditione­lt håndvaerk.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? 1. MODERNE SOFABORD i konstruere­t aluminium designet af Bahraini Danish. 2. ACNE STUDIOS’
flagship store i Stockholm er inspireret af neoklassis­k arkitektur med søjlegange tegnet af Arquitectu­ra-G. Møblerne til butikken er designet af Max Lamb. 3. DEN BUTTEDE ROLLED CHAIR
har et minimalist­isk udtryk og er skabt af designer Jonathan Nesci til Patrick Parrish. 4. CLOUD
TABLE i smukke bølgede former designet af Sophie Bille Brahe. 5. DET SKULPTUREL­LE KABINET i bløde former er designet af Guy de Rougemont, der arbejder i spaendings­feltet mellem kunst, skulptur og design. 6. DEN ORGANISKE BOGSTØTTE i bøjede rør i rustfrit stål er skabt til skrivebord­s- og hyldeorgan­isering. Tube Bookends blev designet til Work/Life-udstilling­en til Toronto Design Week 2021. 7. GAZE-BORDET er skabt med en råbørstet aluminiumf­inish. De bløde minimalist­iske former er samlet med et boltsystem og kan let demonteres. Design af Maria Tyakina. 8. KERAMIK i organiske og uforudsige­lige former. Designstud­iet Apparatus har valgt at designe hverdagsob­jekter med et meget personligt praeg. 9. I BOGEN SÖDRAKULL FRÖSAKULL, udgivet af Steidl Verlag, skildrer fotograf Mikael Olsson forholdet mellem menneske, natur og arkitektur i en serie af billeder, der påkalder hukommelse, rum, tid, strukturer, modernitet og alt det, der er forbigåend­e.
10. GROTTO PLATE-SERIEN er inspireret af en interaktio­n med jordiske materialer. Designer Kajsa Melchior har eksperimen­teret med støbning af nye former og arbejder i et tvaerfelt mellem skulpturer og møbeldesig­n. 11. SINGLE PERSON GALLERY i Shanghai er designet til at vaekke hulestemni­ng og mytologisk­e følelser. Arkitektst­udiet Offhand Practice har omdannet en tidligere restaurant til et gallerirum. 12. ORGANISK BORD, der er lavet af naturlige og genanvende­lige materialer. Designet af Kajsa Melchior.
1. MODERNE SOFABORD i konstruere­t aluminium designet af Bahraini Danish. 2. ACNE STUDIOS’ flagship store i Stockholm er inspireret af neoklassis­k arkitektur med søjlegange tegnet af Arquitectu­ra-G. Møblerne til butikken er designet af Max Lamb. 3. DEN BUTTEDE ROLLED CHAIR har et minimalist­isk udtryk og er skabt af designer Jonathan Nesci til Patrick Parrish. 4. CLOUD TABLE i smukke bølgede former designet af Sophie Bille Brahe. 5. DET SKULPTUREL­LE KABINET i bløde former er designet af Guy de Rougemont, der arbejder i spaendings­feltet mellem kunst, skulptur og design. 6. DEN ORGANISKE BOGSTØTTE i bøjede rør i rustfrit stål er skabt til skrivebord­s- og hyldeorgan­isering. Tube Bookends blev designet til Work/Life-udstilling­en til Toronto Design Week 2021. 7. GAZE-BORDET er skabt med en råbørstet aluminiumf­inish. De bløde minimalist­iske former er samlet med et boltsystem og kan let demonteres. Design af Maria Tyakina. 8. KERAMIK i organiske og uforudsige­lige former. Designstud­iet Apparatus har valgt at designe hverdagsob­jekter med et meget personligt praeg. 9. I BOGEN SÖDRAKULL FRÖSAKULL, udgivet af Steidl Verlag, skildrer fotograf Mikael Olsson forholdet mellem menneske, natur og arkitektur i en serie af billeder, der påkalder hukommelse, rum, tid, strukturer, modernitet og alt det, der er forbigåend­e. 10. GROTTO PLATE-SERIEN er inspireret af en interaktio­n med jordiske materialer. Designer Kajsa Melchior har eksperimen­teret med støbning af nye former og arbejder i et tvaerfelt mellem skulpturer og møbeldesig­n. 11. SINGLE PERSON GALLERY i Shanghai er designet til at vaekke hulestemni­ng og mytologisk­e følelser. Arkitektst­udiet Offhand Practice har omdannet en tidligere restaurant til et gallerirum. 12. ORGANISK BORD, der er lavet af naturlige og genanvende­lige materialer. Designet af Kajsa Melchior.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark