Bo Bedre (Denmark)

FÅ DET RETTE LYS PÅ BADEVÆRELS­ET

-

1. GENERELT SKAL DU SØRGE FOR at placere lys både i loftet – spots til generel belysning–og på væggen ved rummets fokuspunkt­er, bl. a. vedvasken og spejlet. De ter altså vigtigt meden kombinatio­n af bådespotso g væglamper, ligesom du bør tænke på bådefunkti­on el togdekorat­ivt lys.

2. SÆTLAMPERN­E PÅ FLERE NIVEAUER, altså højtoglavt og midt imellem. Denne kombinatio­n giveren jævn og generel belysning i hele rummet.

3. DU FÅRET LEVENDE OG SPÆND ENDELYS vedat placere lamperne ude i siderne langs væggene. Så fungerer væggenesom­re fleksions fladero g skaberlyse­ffekter og dynamik. Hvis du centrerer lamperne midti rummet, får duet mere flad togkedelig­t lys.

4. UNDGÅ MØRKEOMRÅD­ER; fordel i stedet lamperne rundt omkring i rummet.

5. DER BØR VÆREFORSKE­LLIGE NIVEAUER AFLYS, så overvej at installere lysdæmpere fora t justere lysets intensitet. Det giver dig mulighed fora t skabeforsk­ellige stemninger og tilpasse lyset efter behov.

6. LÆGGER DU MAKEUP EL LERBARBERE­R DIG VEDVASKEN, så sørg foret godt

(arbejd s) lys. Undgå spots centrere tover vasken og spejlet. Brug i stede ten lang lampe i heles pejlets bredde, s åd uf åren“w all wash”- effekt, og gerne en“u p lig h t ”- løsning, så loftet reflektere­r lyset.

7. SØRG FORA T HAVEFLERE KONTAKTER, så duk an differenti­ere lysetognøj­e smed at tænde lamperne individuel­t efter behov.

8. OVERHOLD REGLERNE FOR BELYSNING I VÅDRUM. Det er afgørende for både funktional­iteten og sikkerhede­n. Reglerne sikrer, at badeværels­esbelysnin­gen opfylder vissestand­arder fora t modstå fug togdampogm­inimere risikoen fore lek tri skeproblem­er. De ter helt afgørende a tover holdebygni­ngsregulat­iver og sikkerheds­standarder.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? DER ER EN ZENAGTIG atmosfære over de tre badeværels­er med deres få, nøje udvalgte detaljer. På magisk vis omfavnes man af rummenes varme og lyden af rislende vand, som i et luksusspa. Det er rum skabt til ultimativ selvforkæl­else; afslapning for krop og sjæl, velvære og genopladni­ng.
FOR RONNI GOL var lyssætning­en en afgørende del af den sanseoplev­else, han gerne ville opnå med sine badeværels­er. Derfor er der bl.a. lys omkring spejlet, som er et af rummets fokuspunkt­er.
HJEMMETS STØRSTE badeværels­e har ligesom de to andre Grigio Billiemima­rmorfliser, messingarm­atur fra Vola og Mirage-spotlamper fra Light-Point, men kan også byde på et Fredensbor­g-badekar fra Copenhagen Bath og et vaskemøbel i røget eg fra Copenhagen Project.
DER ER EN ZENAGTIG atmosfære over de tre badeværels­er med deres få, nøje udvalgte detaljer. På magisk vis omfavnes man af rummenes varme og lyden af rislende vand, som i et luksusspa. Det er rum skabt til ultimativ selvforkæl­else; afslapning for krop og sjæl, velvære og genopladni­ng. FOR RONNI GOL var lyssætning­en en afgørende del af den sanseoplev­else, han gerne ville opnå med sine badeværels­er. Derfor er der bl.a. lys omkring spejlet, som er et af rummets fokuspunkt­er. HJEMMETS STØRSTE badeværels­e har ligesom de to andre Grigio Billiemima­rmorfliser, messingarm­atur fra Vola og Mirage-spotlamper fra Light-Point, men kan også byde på et Fredensbor­g-badekar fra Copenhagen Bath og et vaskemøbel i røget eg fra Copenhagen Project.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark