Bolig Magasinet

VILLA I SARTE FARVER

Villaen i Vanløse var lidt af et tilløbssty­kke, da den blev sat til salg. Heldigvis fik Lykke Skovbo Hindsberg og hendes mand, Thomas, huset. Parret har nemlig givet villaen den helt store makeover, og resultatet er fantastisk. Se bare her …

-

Lykke har indrettet familiens lyse, laekre villa i Vanløse med sikker hånd, og er der noget, der ikke passer i farven? Ja, så giver hun det en klat maling. Resultatet er gennemført.

Der er vores drømmehus! Da Lykke Skovbo Hindsberg og hendes mand, Thomas, for fem år siden faldt over salgsopsti­llingen til deres nuvaerende hus, aflyste de straks alle andre aftaler. Der var ingen grund til at se andre huse – her var drømmeboli­gen. Den 185 kvadratmet­er store villa i Vanløse var dog langt fra indflytnin­gsklar, da parret skrev under på kontrakten. Det var nemlig et rigtigt håndvaerke­rtilbud, og der skulle laegges mange kraefter i. Men Lykke og Thomas faldt pladask for de tre stuer en suite og de fine, gamle detaljer, der viste sig over alt i hjemmet. Og efter en gennemgrib­ende renovering har parret fået huset, praecis som de ønskede.

– Jeg elsker, at huset er bygget på en helt anden måde, end man ville have gjort det i dag. Fx har fløjdørene i stuen facetglas. De vejer et ondt år, men giver hjemmet en helt saerlig charme, ligesom de hakkede gulve og karme, der gemmer på masser af historie, siger Lykke.

Stilen i hjemmet baerer da også praeg af respekt for huset og de valg, der blev truffet, da det blev bygget. De afdaempede farver giver hjemmet et roligt og enkelt udtryk, og på den måde får de oprindelig­e detaljer lov at traede frem.

– Min stil har altid vaeret meget feminin. Jeg holder af blomster og dingenoter, men farveholdn­ingen i vores hjem gør nok, at udtrykket ikke bliver helt så pyntet, som det ellers ville gøre. Så kan min mand også vaere her, selv om han virkelig ikke går meget op i indretning­en, griner Lykke og fortaeller, at hun engang malede hele entréen rosa, uden han opdagede det.

SOFA MED PLADS TIL LEG

Selv om de fleste møbler er holdt i sort og hvid, fremstår hjemmet langt fra kedeligt eller upersonlig­t. Lykke krydrer nemlig rummene med friske, farverige blomster og varme, bløde tekstiler i form af taepper, plaider og puder.

– Jeg går meget op i at dyrke blomster i haven, så de er stort set i alle vores rum. Jeg elsker at plukke dem og fylde dem i vaser, som pynter i både stue, entré, sovevaerel­se og badevaerel­se, siger hun.

Selv er Lykke allerglade­st for husets sofastue, for her opholder børnene sig størstedel­en af tiden, når de er hjemme. Selv om hun går meget op i indretning, er en af hendes største glaeder at se, hvordan de hygger, leger og bygger hule, så taepper og puder ender overalt på gulvet.

– Hjemmet er først og fremmest et sted, hvor der skal vaere plads til vores børn. Så selv om sofaen er hvid, så er den heldigvis bare fra Ikea med aftageligt stof. Så bliver den beskidt, vasker vi bare en ekstra gang, fortaeller Lykke.

 ??  ??
 ??  ?? Få endnu mere ud af dine smukke blomster ved at stille vasen på et spejl.
Få endnu mere ud af dine smukke blomster ved at stille vasen på et spejl.
 ??  ?? I renovering­en fik Lykke og Thomas sat en dør i ud til den store terrasse, der på solrige dage fungerer som en ekstra stue.
I renovering­en fik Lykke og Thomas sat en dør i ud til den store terrasse, der på solrige dage fungerer som en ekstra stue.
 ??  ?? I stuen har Lykke indrettet et hyggeligt sofahjørne med sofa fra Ikea og bord fra Ilva. Vaeglamper­ne er fra House Doctor, mens den skulpturel­le gulvlampe ‘Mantis’ er designet af Bernhard Schottland­er. På ‘Pk22’-laenestole­n haenger en plaid fra Tiny Tiny. LYKKES BEDSTE DIY-TIP
– Mal! Det er en af de nemmeste måder at give gamle ting nyt liv. Jeg har spraymalet flere vaser og krukker, hvis farven ikke passede, og stålbenene på sofaen har jeg malet sorte, fordi det gik bedre i spaend med stuens udtryk.
I stuen har Lykke indrettet et hyggeligt sofahjørne med sofa fra Ikea og bord fra Ilva. Vaeglamper­ne er fra House Doctor, mens den skulpturel­le gulvlampe ‘Mantis’ er designet af Bernhard Schottland­er. På ‘Pk22’-laenestole­n haenger en plaid fra Tiny Tiny. LYKKES BEDSTE DIY-TIP – Mal! Det er en af de nemmeste måder at give gamle ting nyt liv. Jeg har spraymalet flere vaser og krukker, hvis farven ikke passede, og stålbenene på sofaen har jeg malet sorte, fordi det gik bedre i spaend med stuens udtryk.
 ??  ?? På sofabordet har Lykke skabt et stilleben med runde, organiske former. Marmorskål­en er fra Ferm Living, vasen fra Cooee og lysestagen fra Menu.
Idé
Bor du enkelt? Skab farveglimt med små, fine buketter.
På sofabordet har Lykke skabt et stilleben med runde, organiske former. Marmorskål­en er fra Ferm Living, vasen fra Cooee og lysestagen fra Menu. Idé Bor du enkelt? Skab farveglimt med små, fine buketter.
 ??  ?? Radiatorsk­juleren er bygget af en håndvaerke­r efter Lykkes tegning. Billedet er af Kajsa Cramer, lysestagen fra Bloomingvi­lle og lampen fra Artillerie­t.
Radiatorsk­juleren er bygget af en håndvaerke­r efter Lykkes tegning. Billedet er af Kajsa Cramer, lysestagen fra Bloomingvi­lle og lampen fra Artillerie­t.
 ??  ?? 2 1 De sarte farver går igen på skrivebord­et. Vasen er fra Kristina Dam, mens blyantshol­deren er en fyrfadssta­ge fra Tell Me More.
2 1 De sarte farver går igen på skrivebord­et. Vasen er fra Kristina Dam, mens blyantshol­deren er en fyrfadssta­ge fra Tell Me More.
 ??  ?? Idé
Giv dit hjem et personligt twist med små stillebens af dine favoritite­ms.
2 Lykke har skabt et gennemført hjem med et stramt udtryk, som blødes op af hendes cool maleog diy-projekter.
Idé Giv dit hjem et personligt twist med små stillebens af dine favoritite­ms. 2 Lykke har skabt et gennemført hjem med et stramt udtryk, som blødes op af hendes cool maleog diy-projekter.
 ??  ?? 1
1
 ??  ??
 ??  ?? LYKKES FAVORITTER PÅ INSTAGRAM @mamamarusk­a @annakubel @lenalidman­85 @esthershav­e @krickelin Den sorte daybed er et af Lykkes diy-projekter. Stellet er lavet af en smed, mens parret selv har malet og monteret en mdf-plade på stellet. Madrassen er fra Ellos Home og lampen over fra Bloomingvi­lle.
LYKKES FAVORITTER PÅ INSTAGRAM @mamamarusk­a @annakubel @lenalidman­85 @esthershav­e @krickelin Den sorte daybed er et af Lykkes diy-projekter. Stellet er lavet af en smed, mens parret selv har malet og monteret en mdf-plade på stellet. Madrassen er fra Ellos Home og lampen over fra Bloomingvi­lle.
 ??  ?? Vaegfarve ‘C9.03.77.’ fra Nordsjö. LYKKES BEDSTE MALETIP
– Jeg har tit rester af maling stående fra forskellig­e projekter. I stedet for at smide dem ud eller gemme dem vaek i en mørk kaelder, så blander jeg dem sammen til nye toner. På den måde skaber man også en rød tråd mellem rummene. Lykke har givet Ikea-skabet en makeover med maling, nye greb og en marmorplad­e på toppen. Taburetten er fra Skagerak, spejlet fra By Lassen og lamperne fra Flos og &Tradition.
Vaegfarve ‘C9.03.77.’ fra Nordsjö. LYKKES BEDSTE MALETIP – Jeg har tit rester af maling stående fra forskellig­e projekter. I stedet for at smide dem ud eller gemme dem vaek i en mørk kaelder, så blander jeg dem sammen til nye toner. På den måde skaber man også en rød tråd mellem rummene. Lykke har givet Ikea-skabet en makeover med maling, nye greb og en marmorplad­e på toppen. Taburetten er fra Skagerak, spejlet fra By Lassen og lamperne fra Flos og &Tradition.
 ??  ?? Da huset blev renoveret var det vigtigt for Lykke, at stilen blev bevaret. Derfor har parret valgt badfliser, som er naesten identiske med de oprindelig­e. Taeppe, vasketøjsk­urv og spejl er fra House Doctor.
Da huset blev renoveret var det vigtigt for Lykke, at stilen blev bevaret. Derfor har parret valgt badfliser, som er naesten identiske med de oprindelig­e. Taeppe, vasketøjsk­urv og spejl er fra House Doctor.
 ??  ?? 3
Idé
1 Understreg farveholdn­ingen i et rum med en buket i samme nuancer. 2 Det blomstrede tapet fra Engelskata­petmagasin­et.se giver badevaerel­set en helt saerlig stemning.
3 Sovevaerel­set er holdt i lyse toner med sengetaepp­e fra H&M Home, puder fra Tine K Home og Granit og en lille traetabure­t fra Tine K Home. Det lyse look får modspil af de sorte vaeglamper fra La Lampe Gras.
3 Idé 1 Understreg farveholdn­ingen i et rum med en buket i samme nuancer. 2 Det blomstrede tapet fra Engelskata­petmagasin­et.se giver badevaerel­set en helt saerlig stemning. 3 Sovevaerel­set er holdt i lyse toner med sengetaepp­e fra H&M Home, puder fra Tine K Home og Granit og en lille traetabure­t fra Tine K Home. Det lyse look får modspil af de sorte vaeglamper fra La Lampe Gras.
 ??  ?? 1
1
 ??  ?? 2
2

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark