Bolig Magasinet

Eklektisk ro

@STONEMUSE

-

Michelle Nielsen startede sin livstilsbl­og Stonemuse. dk i 2012 og efterfølge­nde kom Instagramp­rofilen @stonemuse til. Foruden de mange, flotte skud af Michelles bolig beskriver Michelle profilen som et synonym med Aarhus og en hyldest til byen. I dag synes Michelle, at Instagram er det bedste vindue, og derfor bruger hun nu mere tid her end på bloggen. Profilen har over 45.000 følgere.

NYT HJEM, NY START

– Mit fokus på boligindre­tning er egentlig ret nyt og opstod i forbindels­e med, at min kaereste og jeg flyttede for et år siden. Det blev en mulighed for at starte forfra med indretning og stil, og det eneste, vi tog med os, ud over tøj, var vores sofa, sofabord og et gammelt billede. Det har vaeret og er stadig en virkelig sjov proces, og mine følgere har taget supergodt imod det.

ORDENTLIGT ROD

– Jeg plejer at sige, at min stil er eklektisk, fordi jeg godt kan lide at blande en masse ting – nyt, gammelt, materialer og farver. Det hele er lidt rodet, men det kommer alligevel til at passe. Jeg troede ikke, at jeg var så farverig, men det er jeg blevet hen ad vejen. Jeg forsøger også at gå efter naturmater­ialer, noget lidt asiatisk og så elsker jeg nogle lidt sjove ting, fx har jeg to papirfisk haengende og en tekande formet som en appelsin. Derudover må man godt kunne se, at her er liv, og at vi har mange gaester.

REJSEFUND FREM FOR DESIGN

– Vi bruger naesten alle vores penge på rejser og prioritere­r det frem for design til hjemmet. Egentlig ejer vi ikke noget dyrt. Til gengaeld går vi så efter at finde ting, som passer ind i vores hjem, når vi er afsted. Det er altid det hele vaerd at slaebe maerkelige størrelser og fund med hjem i håndbagage­n, og jeg fortryder det, hvis jeg ikke gjorde det, så det er bare om at gøre det. Jeg mikser rejsefunde­ne med loppefund, som jeg også elsker.

FORANDERLI­G BILLEDVAEG

– Jeg er ikke bange for at lave om i vores billedvaeg. Kun få af billederne haenger der fast, fx nogle rejseog loppefund eller gaver, jeg har fået rammet ind. Men ellers er min tilgang til vaeggen ret afslappet, og vi startede også bare i højre hjørne og arbejdede os ud derfra. Jeg får rigtig mange spørgsmål om, hvor det kvadratisk­e billede i højre side stammer fra, men jeg fandt det bare hos en marskandis­er i Ikast for seks år siden og ved ikke mere. Derfor har jeg lidt et håb om, at kunstneren engang giver sig til kende på min profil.

 ??  ?? Vaegfarve ‘Rustic Pink’ fra Jotun. I stuen har Michelle indrettet et oplagt laesehjørn­e foran reolen. Laenestole­n er fra Nova Møbler, puden fra H&M Home, og sidebordet er et loppefund. Den gule lampe i reolen er en ‘Akari 1AY’ fra Vitra.
Vaegfarve ‘Rustic Pink’ fra Jotun. I stuen har Michelle indrettet et oplagt laesehjørn­e foran reolen. Laenestole­n er fra Nova Møbler, puden fra H&M Home, og sidebordet er et loppefund. Den gule lampe i reolen er en ‘Akari 1AY’ fra Vitra.
 ??  ?? På Ikea-skabet står en lampe fra Warm Nordic, en illustrati­on fundet på Desenio.dk og keramik fra en rejse til Japan.
På Ikea-skabet står en lampe fra Warm Nordic, en illustrati­on fundet på Desenio.dk og keramik fra en rejse til Japan.
 ??  ?? Vasen med striber har Michelle selv malet hos Kähler, mens den prikkede vase er fra H&M Home. Lampen er fra Menu.
Vasen med striber har Michelle selv malet hos Kähler, mens den prikkede vase er fra H&M Home. Lampen er fra Menu.
 ??  ?? Da parret flyttede ind i lejlighede­n, fik de lavet en indbygget reol af et lokalt snedkerfir­ma, 3unika. Michelle bruger den både til at udstille sine yndlingsit­ems og alle parrets bøger. Hun vender tit bøgerne om, hvis hun har behov for et andet farveudtry­k eller bare faerre farver.
Da parret flyttede ind i lejlighede­n, fik de lavet en indbygget reol af et lokalt snedkerfir­ma, 3unika. Michelle bruger den både til at udstille sine yndlingsit­ems og alle parrets bøger. Hun vender tit bøgerne om, hvis hun har behov for et andet farveudtry­k eller bare faerre farver.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark