Bolig Magasinet

JULIES BEDSTE TIPS TIL GENIAL OPBEVARING I HJEMMET

-

· Taenk indbygget opbevaring ind i din indretning så mange steder som muligt. Det udnytter pladsen optimalt, skaber ro og orden og gør samtidig al indretning udenom meget nemmere. For eksempel er en stor, indbygget reol i stuen genial til både at opbevare og udstille smukke bøger, nips og kunst, og hvis du mikser åbne hylder og lukkede skabe, kan du gemme spil, papirer, fjernsyn og Playstatio­n bag låger nederst.

· Hvis du får lavet radiatorsk­julere, så gør vindueskar­men ekstra dyb, og skab et integreret skabsrum, som går i ét med radiatorlø­sningen mellem radiatorer­ne. Det giver både ekstra plads til udstilling i vinduet og skjult opbevaring nedenunder.

· Et integreret klaedeskab fra gulv til loft i sovevaerel­set gør, at du undgår at ende med kasser, som samler støv øverst oppe. Samtidig skaber det en rolig overflade i et rum, hvor dyner, puder og tøj hurtigt kommer til at rode.

· Det er oplagt at mikse mellem åben og lukket opbevaring i køkkenet, så du kan have de daglige remedier lige ved hånden og gemme de store køkkenmask­iner vaek. Vaelg hylder, der ikke er for dybe, så du undgår mange lag rod.

· Stofposer er geniale til opbevaring af de ting, du bruger tit, og samtidig er de dekorative. I gangen er de oplagte til huer og handsker, og på badevaerel­set kan du bruge små varianter til vatrondell­er eller hovedpinep­iller. Her vil stofposern­e samtidig skabe en blød kontrast til de kolde overflader.

”NÅR OPBEVARING ER GENNEMTAEN­KT OG SAT I SYSTEM, ER DET MEGET NEMMERE AT RYDDE OP“

Julie Løwenstein

 ??  ?? Blandet porcelaen, kander, glas og kopper er nemt tilgaengel­ige på de åbne hylder. Samtidig skaber udstilling­en farve og liv.
Idé
Gem fine, gamle flasker og glas med låg, og brug dem til alt det, du gerne vil have stående fremme. Det er både paent og brugbart.
Blandet porcelaen, kander, glas og kopper er nemt tilgaengel­ige på de åbne hylder. Samtidig skaber udstilling­en farve og liv. Idé Gem fine, gamle flasker og glas med låg, og brug dem til alt det, du gerne vil have stående fremme. Det er både paent og brugbart.
 ??  ?? En slagbaenk på børnevaere­lset skaber både hygge og opbevaring. Legetøjet kan også pakkes ned i stofposer og kurv på et splitsekun­d!
En slagbaenk på børnevaere­lset skaber både hygge og opbevaring. Legetøjet kan også pakkes ned i stofposer og kurv på et splitsekun­d!
 ??  ?? Skab, ‘Eket’, h 72 x b 105 x d 35 cm, 840 kr., Ikea.
Skab, ‘Eket’, h 72 x b 105 x d 35 cm, 840 kr., Ikea.
 ??  ?? Hylde, ‘Flip’, h 33 x b 25 x d 25 cm, 799 kr., Munk Collective.
Hylde, ‘Flip’, h 33 x b 25 x d 25 cm, 799 kr., Munk Collective.
 ??  ?? Opbevaring­sglas, ‘Henrik’, h 12 x dia 12 cm, 149 kr., Bloomingvi­lle.
Opbevaring­sglas, ‘Henrik’, h 12 x dia 12 cm, 149 kr., Bloomingvi­lle.
 ??  ??
 ??  ?? Idé
Stil en kurv på gulvet i sovevaerel­set til ekstra taepper og puder eller blade. Kurven er fra Lillerød, vasen fra Hay og sengetaepp­et fra H&M Home. Lampen er en vintage Bauhaus fundet på det tyske Ebay, og taburetten er fra Ikea.
Idé Stil en kurv på gulvet i sovevaerel­set til ekstra taepper og puder eller blade. Kurven er fra Lillerød, vasen fra Hay og sengetaepp­et fra H&M Home. Lampen er en vintage Bauhaus fundet på det tyske Ebay, og taburetten er fra Ikea.
 ??  ?? Vattaeppet er et loppefund og vintage-aesken fra Shop Dora. Hold øje med lignende på loppemarke­der og i genbrugsbu­tikker.
Idé
Find en fin aeske til opbevaring ved natbordet til alle de ting, du skal bruge, inden du skal sove – bog, creme, hårelastik­ker, smykkeskri­n og oplader. Taske, ‘Summerbag Blue’, h 33,5 x b 41 x d 13 cm, 175 kr., Stilleben.
Vattaeppet er et loppefund og vintage-aesken fra Shop Dora. Hold øje med lignende på loppemarke­der og i genbrugsbu­tikker. Idé Find en fin aeske til opbevaring ved natbordet til alle de ting, du skal bruge, inden du skal sove – bog, creme, hårelastik­ker, smykkeskri­n og oplader. Taske, ‘Summerbag Blue’, h 33,5 x b 41 x d 13 cm, 175 kr., Stilleben.
 ??  ?? Haeng fine stofposer uden på klaedeskab­et til alt det, du bruger tit og som helst ikke skal ryge for langt bagerst i skabet. Også oplagt til hårtørrere­n.
Haeng fine stofposer uden på klaedeskab­et til alt det, du bruger tit og som helst ikke skal ryge for langt bagerst i skabet. Også oplagt til hårtørrere­n.
 ??  ?? Taske, ‘Överallt’, h 37 x l 30 cm, 79 kr., Ikea.
GLAED DIG TIL NAESTE NUMMER, HVOR INDRETNING­SSKOLEN KASTER SIG OVER FARVER!
Taske, ‘Överallt’, h 37 x l 30 cm, 79 kr., Ikea. GLAED DIG TIL NAESTE NUMMER, HVOR INDRETNING­SSKOLEN KASTER SIG OVER FARVER!
 ??  ?? Taske, ‘Sixcolour Bags’, h 71 x b 37 cm, 299 kr., Hay.
Taske, ‘Sixcolour Bags’, h 71 x b 37 cm, 299 kr., Hay.
 ??  ?? Kurv, h 60 x dia 48 cm, 599 kr., Zara Home.
Kurv, h 60 x dia 48 cm, 599 kr., Zara Home.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark