Bolig Magasinet

ÅRETS STYLIST

-

JUBIII! Vi elsker, når I deler jeres stil med os, og derfor kårer vi nu for 5. år i traek årets ‘Bolig Magasinet Stylist’.

Skal du vaere med i konkurrenc­en om at blive ‘Bolig Magasinet Stylist 2019’? Så vis os, hvordan du styler med årets store tendenser på Instagram senest 28. august 2019 under hasttagget #boligmagas­inetstylis­t2019. Vinderen løber med hovedpraem­ien og bliver udvalgt til at style fire sider i Bolig Magasinet. Alle top-5-finalister vinder desuden en goodiebag med laekre designgave­r til en vaerdi af minimum 5.000 kr.

Vi glaeder os til at se dine billeder og din stil.

Laes praecis, hvordan du deltager, på Boligmagas­inet.dk/stylist201­9. God fornøjelse! PS De fem finalister bliver udvalgt af en dommerkomi­té bestående af førende boligekspe­rter. Den endelige vinder bliver kåret ved en brugerafst­emning på Boligmagas­inet.dk fra 29. august til 25. september og offentligg­jort 26. september 2019. Vinderen skal have mulighed for at vaere i København 24. oktober og skyde en sag sammen med Bolig Magasinets stylist, Julie Løwenstein. Vi betaler eventuel transport til København og glaeder os til at vise resultatet i vores december-nummer.

Tak for lån af billeder til sidste års finalister @cathdelich­tenberg, @danskmode, @trinebruns­vig, @dermond_luna, @lykkestund­er.dk og vinder af ‘Bolig Magasinet Stylist 2018’, @thusthefus­s.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark