Bolig Magasinet

@ EMILYSALOM­ON

Emily Salomon

-

Er du også vild med at følge med i de mange personlige universer på Instagram? Hver måned besøger vi en favorit og tager et naermere kig på deres bolig. I dette nummer er vi hjemme hos bloggeren Emily Salomon, som går efter en rar og hyggelig atmosfaere med masser af personlige fund og arvestykke­r.

Parret traengte til farveforan­dring, og derfor har de daekket deres grå sofa til med taepper, blandt andet fra Murumuru og H&M Home. Puderne er fra Aiayu og Granit, og gulvtaeppe­t er fra West Elm. Lampen er fra Flos, mens fotoplakat­erne er fra Desenio og Designers Remix.

Emily Salomons Instagramp­rofil er udsprunget af hendes blog, Emilysalom­on.dk, som hun har levet af siden 2014. På Instagram deler hun sine favoritter inden for både mad, mode, rejser og bolig til over 52.000 følgere. Det hele udstråler en varm, uhøjtideli­g og personlig stil, for det vigtigste for Emily er nemlig, at profilen er et rart sted at vaere – praecis som hendes hjem.

MANGE TING PÅ EN SIMPEL BASE

– Min stil er egentlig rimelig simpel, fordi der ikke er så mange farver. Vi holder os primaert til sort, hvid, brun og grå for at sikre en rolig base til vores mange ting. Jeg har lidt en angst for det tomme rum, og derfor kan jeg godt lide at fylde på. Så det er helt bevidst, at der er meget, men for mig er det en måde at få personligh­ed, sjael og detaljer ind - saerligt i nybyg, som vi bor i.

INDRETNING MED OMTANKE

– Vi skifter ikke så meget ud i vores ting. Når vi endelig køber noget, så er det for at have det i lang tid. Jeg prøver for alt i verden at undgå lappeløsni­nger og vil hellere vente, til vi finder det rigtige. Jeg prøver også altid at købe det brugt. Jeg var laenge helt forelsket i ‘Y’-stolen, men dem findes der jo ret mange af i verden, så det var så nemt at finde dem brugt. Hvis vi traenger til forandring, forsøger jeg også altid at lave udtrykket om i det, vi allerede har. Vores spisebord er grønt, men indimellem er det dejligt med en dug på. På samme måde har vi lagt taepper over vores sofa i stedet for at købe en ny. Det er ikke så dyrt, og det er mindre belastende for miljøet.

GRØNNE, HELDIGE FINGRE

– Jeg elsker planter, og det er naesten en hobby at plante en masse ting selv. Og heldigvis er vores lejlighed naermest et drivhus, hvor alt kan gro. Det er hyggeligt at plante små stiklinger og se dem gro, og jeg forsøger at plante noget, der også er lidt farve i, så det ikke er nødvendigt at købe afskårne blomster.

UDFORDRING­ER AF DEN SJOVE SLAGS

– Vi har en del arvestykke­r og ting, som har fulgt os laenge. Det er ikke altid helt nemt at indrette med, for det passer ikke altid ind, men jeg synes, det er en sjov udfordring, og det er fedt med den slags benspaend. Det gør ikke noget, at tingene ikke er perfekte. Der er for eksempel buler i vores lamper over spiseborde­t, men vi bliver glade af at kigge på dem, og de giver sjael til vores hjem.

Et rart sted at vaere @EMILYSALOM­ON

 ??  ?? Emily Salomon er blogger og instagramm­er og bor sammen med sin mand, Nikolaj, som er partner i Playground Distributi­on. Parret bor i en lejlighed på 90 kvadratmet­er på Islands Brygge..
Emily Salomon er blogger og instagramm­er og bor sammen med sin mand, Nikolaj, som er partner i Playground Distributi­on. Parret bor i en lejlighed på 90 kvadratmet­er på Islands Brygge..
 ??  ?? Alle Emilys bøger stod før farvekoord­ineret, men hun fortrød, og kun de rosa har fået lov at blive sammen. Snekuglern­e er en del af en samling på ca. 30 i alt. Parret køber en, hver gang de er ude at rejse.
Alle Emilys bøger stod før farvekoord­ineret, men hun fortrød, og kun de rosa har fået lov at blive sammen. Snekuglern­e er en del af en samling på ca. 30 i alt. Parret køber en, hver gang de er ude at rejse.
 ??  ?? I lejlighede­ns køkken-alrum har Emily skabt lidt opdeling med en fin, gammel loppetabur­et, en fletkurv fra Ikea og et sidebord fra Kartell. Planten er en fingerfilo­dendron, som flyttede ind i lejlighede­n for to år siden, efter at den sidste voksede dem over hovedet.
I lejlighede­ns køkken-alrum har Emily skabt lidt opdeling med en fin, gammel loppetabur­et, en fletkurv fra Ikea og et sidebord fra Kartell. Planten er en fingerfilo­dendron, som flyttede ind i lejlighede­n for to år siden, efter at den sidste voksede dem over hovedet.
 ??  ?? I entréen har parret fået en snedker til at lave en fiks skoløsning, som ikke fylder.
I entréen har parret fået en snedker til at lave en fiks skoløsning, som ikke fylder.
 ??  ?? Emily har mange bøger om yoga, og hun dyrker det flere gange om ugen.
Emily har mange bøger om yoga, og hun dyrker det flere gange om ugen.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark