Bolig Magasinet

Bag om @emilysalom­on

-

Hvilken stil vil du gerne udstråle med din Instagramp­rofil?

– Det skal vaere et rart ‘sted’ at komme. Med positivite­t og varme farver. Og samtidig skal det vaere et sted, der er aegte. Men jeg er ikke så ‘feed-hysterisk’. Hvis jeg har lyst til at poste noget, så gør jeg det. Også selv om det måske ikke passer 100 procent ind i mit feed.

Hvilket er dit mest likede motiv?

– Da jeg annoncered­e, at jeg var gravid – og generelt billeder af babybulen efterfølge­nde. Men campingbil­leder og billeder af vores hjem følger lige bagefter.

Har du selv et favoritmot­iv?

– Morgenmad og min hund Penny. Men faktisk også indretning. Af og til falder lyset helt fortryllen­de i vores lejlighed, og så kribler det i fingrene efter at tage et billede.

Når du viser dit hjem på din profil, hvad taenker du så over?

– Mit hjem fungerer nok mest som kulisse i forhold til Instagram, og det er kun lejligheds­vis, jeg laver deciderede boligopsla­g. Men når jeg viser billeder af vores hjem, er det som regel for at formidle en stemning (eller dokumenter­e, når lyset falder flot), snarere end at dele boligtrend­s.

Hvordan ser der ud i dit hjem uden for profilen?

– Mere eller mindre som det, man kan se. Jeg kan generelt godt lide orden (omend vi har mange ting), og at her er paent og hyggeligt.

Er der noget fra dit hjem, du aldrig ville vise på Instagram?

– Nej, ikke rigtigt. Men jeg viser sjaeldent vores badevaerel­se, da der er virkeligt dårligt lys.

Hvilke profiler er dine favoritter til at få boliginspi­ration

– @mosebacke er nummer et. Jeg elsker farverne, stemningen og at se, hvordan man kan gøre meget med lidt, og så er det superperso­nligt og fyldt med planter. Og så er jeg også vild med @copenhagen­wilderness og @sofia_wood. Hos sidstnaevn­te er der både inspiratio­n til hjem og køkken, og hos førstnaevn­te kan jeg spejle mig i glaeden ved alt fra planter og natur til farver og indretning.

 ??  ?? Kommoden er en konfirmati­onsgave, som har fulgt Emily siden. Matisse-illustrati­onen er fra Ikea, mens billedet med kaktusser er fundet på et loppemarke­d. Skoene er Emilys eget design for Flattered, mens taskerne er fra Malene Birger og Skall Studio.
Kommoden er en konfirmati­onsgave, som har fulgt Emily siden. Matisse-illustrati­onen er fra Ikea, mens billedet med kaktusser er fundet på et loppemarke­d. Skoene er Emilys eget design for Flattered, mens taskerne er fra Malene Birger og Skall Studio.
 ??  ?? Emily elsker parfume og har en imponerend­e samling stående i skabet af gamle genbrugspl­anker fra Indien.
Emily elsker parfume og har en imponerend­e samling stående i skabet af gamle genbrugspl­anker fra Indien.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark