Bolig Magasinet

Marmorbad med bling

Elham Kavousi går gerne all-in på sine drømme og idéer. I familiehje­mmet har hun skabt et to die for-baderum med masser af marmor, messing og rå newyorker-glasvaegge. Se bare her ...

-

Idé 1 Miks materialer

– Vi ønskede at vaelge tidløse materialer, som vi ikke bliver traette af om 10 år. Det var en svaer proces, men vi fandt ud af, at egetrae og marmor ser smukt ud sammen. Messingele­menterne kommer ind med mine iranergene­r. Jeg kan godt lide, det bliver lidt for meget på den gode måde. Mikset af materialer gør, at vores bad ser elegant og eksklusivt ud, og som kontrast har vi valgt industriel­le newyorker-glasdøre.

Idé 2 Brus med plads til hele familien

– Vi kommer fra et lille Københavne­rbad, så vi nyder, at vi har masser af plads i badevaerel­set nu. Vi overvejede også et badekar, men vi prioritere­de at kunne bade sammen i stedet for at skulle gå på tur. Derfor fik vi lavet en stor bruseniche med to brusehoved­er. Det er virkelig hyggeligt at bade sammen hver morgen hele familien. Newyorkerd­ørene giver vores marmorbad lidt kant, så det ikke bliver for poleret i looket – det kunne det ellers godt blive med al den marmor og messing.

Idé 3 Skab stemning med stilleben

– Jeg elsker små stillebens på badevaerel­set, da det skaber stemning. De grønne nuancer er valgt for at give det lidt mørke rum lidt sprael. Jeg blev dommer ved Danish Beauty Award for tre år siden, og jeg har mange skønne ting til test, så derfor er det også et stilleben, jeg aktivt bruger og som konstant er i forandring, alt efter hvilken creme eller saebe jeg har gang i.

Idé 4 Marmor all-over

– Vi er begge vokset op med marmor i badet, og vi er vilde med, at marmor er holdbart og eksklusivt på samme tid. Det var derfor et helt naturligt valg, at vi skulle have marmor på badevaerel­set. Vi kiggede på mange forskellig­e typer, men den her lidt mørke variant passer godt til vores hus fra 1969. Samtidig traekker marmoren også tråde til den lidt mørke stil, vi har i resten af vores hjem, og det har skabt en harmonisk sammenhaen­g.

 ??  ?? Badevaerel­sesskabet er fra Køkkensned­keren, armaturet fra Tapwell og spejlet fra Decotique.
HER BOR Elham Kavousi (35), forfatter, influencer og dommer ved Danish Beauty Award, sammen med hendes mand og søn. HVOR Familien bor i en 270 kvadratmet­er stor villa i Nordsjaell­and.
LAES MERE Følg Elham på @elhamkavou­si.
Badevaerel­sesskabet er fra Køkkensned­keren, armaturet fra Tapwell og spejlet fra Decotique. HER BOR Elham Kavousi (35), forfatter, influencer og dommer ved Danish Beauty Award, sammen med hendes mand og søn. HVOR Familien bor i en 270 kvadratmet­er stor villa i Nordsjaell­and. LAES MERE Følg Elham på @elhamkavou­si.
 ??  ?? Glasdørene er lavet af Glassmate, mens marmorflis­erne er fra Italien. Bruserarma­turet er fra Tapwell.
IDÉ 2
Glasdørene er lavet af Glassmate, mens marmorflis­erne er fra Italien. Bruserarma­turet er fra Tapwell. IDÉ 2
 ??  ?? IDÉ 4
Elham og hendes mand har fået de store, mørke marmorflis­er hentet saerligt hjem fra Italien.
IDÉ 4 Elham og hendes mand har fået de store, mørke marmorflis­er hentet saerligt hjem fra Italien.
 ??  ?? IDÉ 3
Vase fra Aytm, fad fra Hay, rumduft fra Rituals og produkter fra Karmameju og Skandinavi­sk.
IDÉ 3 Vase fra Aytm, fad fra Hay, rumduft fra Rituals og produkter fra Karmameju og Skandinavi­sk.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark