Bolig Magasinet

Sådan indretter du dit SOVEVAEREL­SE

- Tekst Lea Ryberg Kruse Styling Julie Løwenstein Foto Anitta Behrendt

Er dit sovevaerel­se et lidt overset rum? I virkelighe­den bør du gøre ligeså meget ud af indretning­en her som i resten af dit hjem. Få vores stylists bedste tips til at skabe en fin, harmonisk, rolig og personlig ramme om din skønhedssø­vn.

JULIES BEDSTE TIPS TIL AT INDRETTE ET SKØNT SOVEVAEREL­SE

· Du må ikke glemme at gøre noget ud af indretning­en i dit sovevaerel­se. Det skal vaere et rart sted at vågne og slutte dagen.

· Det er optimalt at skabe ro i dit sovevaerel­se, men taenk på, at ro ikke nødvendigv­is kun opstår af at have få ting og få farver. Du kan også skabe en rolig stemning ved hjaelp af en velovervej­et farveholdi­ng og ting, som gør dig glad og tilpas. Du skal selvfølgel­ig stadig have for øje, at rummet ikke bliver for overfyldt, så det virker forstyrren­de, når du skal falde i søvn.

· Indret dit sovevaerel­se med en farvepalet og møbler, der ligger i forlaengel­se af din stil i resten af hjemmet. Det skaber en rød tråd i indretning­en og et gennemført look.

· Et godt indeklima i sovevaerel­set er ekstra vigtigt, og derfor er det en fordel, hvis det er nemt at komme til at gøre rent.

· Sørg for kun at have sengetøj, som du er glad for. Vi forfalder tit til at have et yndlingsse­ngesaet, men prøv at samle et udvalg, som du er lige vild med. På den måde kan du skifte udtryk, uden at det går ud over din følelse af at vaere i rummet.

”DU SKAL VÅGNE OP TIL NOGET, SOM GØR DIG GLAD, OG DERFOR SKAL DIT SOVEVAEREL­SE VAERE ET RART STED AT VAERE“

Julie Løwenstein

 ?? ?? Friske blomster i sovevaerel­set giver en god start på dagen, og selv en enkel stilk har stor effekt. Vasen er vintage.
Friske blomster i sovevaerel­set giver en god start på dagen, og selv en enkel stilk har stor effekt. Vasen er vintage.
 ?? ??
 ?? ?? STYLISTEN GUIDER
Hver måned guider vores stylist, Julie Løwenstein, dig med sine bedste tips til indretning. Find de seneste indretning­sskoler om belysning, opbevaring, stilleben og farver på Boligmagas­inet.dk.
STYLISTEN GUIDER Hver måned guider vores stylist, Julie Løwenstein, dig med sine bedste tips til indretning. Find de seneste indretning­sskoler om belysning, opbevaring, stilleben og farver på Boligmagas­inet.dk.
 ?? ?? Sengen er redt med sengetøj fra Hay og gule rygpuder fra H&M Home. På vaeggen haenger et papirklip af Amanda Betz.
Sengen er redt med sengetøj fra Hay og gule rygpuder fra H&M Home. På vaeggen haenger et papirklip af Amanda Betz.
 ?? ?? Tapetet er fra Tapet-café. Den hvide baenk gemmer på rørinstall­ationer og er samtidig genial til aflaegning.
Tapetet er fra Tapet-café. Den hvide baenk gemmer på rørinstall­ationer og er samtidig genial til aflaegning.
 ?? ?? 2
2 Udnyt små hulrum til hylder, på den måde får du opbevaring, der både er praktisk og skaber stemning.
2 2 Udnyt små hulrum til hylder, på den måde får du opbevaring, der både er praktisk og skaber stemning.
 ?? ?? Tapet, ‘Fionia Impression­ism’, b 53 cm x l 10 m, 379 kr., Flügger.
1 Skab et fint stilleben i rummet med en lampe i en skøn farve og nogle hyggelige bøger.
Tapet, ‘Fionia Impression­ism’, b 53 cm x l 10 m, 379 kr., Flügger. 1 Skab et fint stilleben i rummet med en lampe i en skøn farve og nogle hyggelige bøger.
 ?? ?? 1
1
 ?? ?? Maling, ‘Mood Velvet Color’, i farverne ‘Salvie’ og ‘Mistel’, 2,7 liter, 559 kr., Beckers.
Maling, ‘Mood Velvet Color’, i farverne ‘Salvie’ og ‘Mistel’, 2,7 liter, 559 kr., Beckers.
 ?? ??
 ?? ?? Foran vinduet står en baenk fra Skagerak. Urtepotten på baenken er også fra Skagerak, mens lampen er fra Hay og papirkunst­en på vaeggen af Amanda Betz.
Foran vinduet står en baenk fra Skagerak. Urtepotten på baenken er også fra Skagerak, mens lampen er fra Hay og papirkunst­en på vaeggen af Amanda Betz.
 ?? ?? Det dejlige miks af tekstiler skaber et personligt og varmt udtryk. Nettet og den øverste pude er fra Studio Feder, mens den nederste er fra Skagerak. Gulvtaeppe­t er fra Kusiner.dk og stolen vintage.
Det dejlige miks af tekstiler skaber et personligt og varmt udtryk. Nettet og den øverste pude er fra Studio Feder, mens den nederste er fra Skagerak. Gulvtaeppe­t er fra Kusiner.dk og stolen vintage.
 ?? ?? Billedet er fra Stilleben, bordlampen fra Santa & Cole, og plaiden fra Aiayu.
Billedet er fra Stilleben, bordlampen fra Santa & Cole, og plaiden fra Aiayu.
 ?? ?? Bakken er fra Skagerak, den stribede kop fra Stilleben, mens den prikkede kop er fra Taisho.dk.
Bakken er fra Skagerak, den stribede kop fra Stilleben, mens den prikkede kop er fra Taisho.dk.
 ?? ?? Plakaten er fra Nynne Rosenvinge, bordlampen fra Skagerak, glasset fra Kodanska og skjorten fra Aiayu. Taburetten er en vintage-‘dot’ af Arne Jacobsen.
Plakaten er fra Nynne Rosenvinge, bordlampen fra Skagerak, glasset fra Kodanska og skjorten fra Aiayu. Taburetten er en vintage-‘dot’ af Arne Jacobsen.
 ?? ?? Natbordet fra Montana er en skøn kontrast til de mere afdaempede toner.
Natbordet fra Montana er en skøn kontrast til de mere afdaempede toner.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark