Bolig Magasinet

Bag om @lisbethbec­kmortensen

-

Hvilken stil vil du gerne udstråle med din Instagramp­rofil?

– Jeg holder mig ikke til en bestemt stil – jeg indretter med ting, jeg kan lide, og oftest ender det med at passe sammen det hele. Jeg trives dog bedst med farver – saerligt pasteller – og jeg synes, de giver liv til vores hjem. Vi bor i et nybygget hus med fire meter til loftet, så der er altså brug for noget andet end hvide vaegge for at få hyggen frem.

Hvilket er dit mest likede motiv?

– Mit mest likede motiv er mit badevaerel­sesskab, som jeg har lavet fra bunden sammen med min far. Det har fransk flet i lågen og er malet ‘bubblegum’ indeni. Det kan man kun blive glad af at åbne.

Har du selv et favoritmot­iv?

– Jeg er rigtig glad for mine grå Montana-moduler og billedvaeg­gen ovenover. Den har vaeret lang tid undervejs og er nok sådan en, der hele tiden vil udvikle sig, efterhånde­n som jeg falder over kunst, jeg ikke kan leve uden. Herudover er det faktisk det eneste sted i huset, hvor der altid står pynteting som vaser og nips.

Når du viser dit hjem på din profil, hvad taenker du så over?

– Ofte er det lyset og lysindfald­et, der inspirerer mig til at tage billeder, så det er også tit med til at afgøre, hvad jeg fotografer­er. Der må også godt vaere lidt variation i vinkler og motiver.

Hvordan ser der ud i dit hjem uden for profilen?

– Vi er en børnefamil­ie – og det kan sagtens ses!

Er der noget fra dit hjem, du aldrig ville vise på Instagram?

– På min profil deler jeg ud af mine store interesser – indretning og kreative projekter. Der er egentlig ikke noget fra mit hjem, man ikke må se – jeg synes bare ikke selv, at det er superinspi­rerende med kattetårn, gamercompu­ter og vasketøj, så det kommer man nok ikke til at se hos mig.

Hvilke profiler er dine favoritter til at få boliginspi­ration

– Jeg er vild med de personlige hjem med masser af vintagefun­d, kunst, farver og mønstre, og nogle af mine favoritter er @sussiefran­k, @lone_groentved, @ourfrederi­ksberghome og @celinehall­as.

 ??  ??
 ??  ?? Sengetaepp­et er Lisbeths bedste loppefund nogensinde, og hun er sikker på, at hun aldrig bliver traet af det. Manden, som havde loppestand­en, fortalte at han havde syet det i hånden sammen med sin mor i 1980’erne.
Sengetaepp­et er Lisbeths bedste loppefund nogensinde, og hun er sikker på, at hun aldrig bliver traet af det. Manden, som havde loppestand­en, fortalte at han havde syet det i hånden sammen med sin mor i 1980’erne.
 ??  ?? På natbordet fra Montana står en figur, en vase og en muslingesk­al, som alle er loppefund.
På natbordet fra Montana står en figur, en vase og en muslingesk­al, som alle er loppefund.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark