Bolig Magasinet

BOLIG MAGASINET STYLIST 2020

-

JUBIII! Vi elsker, når I deler jeres stil med os, og derfor kårer vi nu for 6. år i traek årets ‘Bolig Magasinet Stylist’.

Skal du vaere med i konkurrenc­en om at blive ‘Bolig Magasinet Stylist 2020’? Så vis os, hvordan du styler med årets store tendenser på Instagram senest 23. september 2020 under hasttagget #boligmagas­inetstylis­t2020. Vinderen løber med hovedpraem­ien og bliver udvalgt til at style fire sider i Bolig Magasinet. Vi glaeder os til at se dine billeder og din stil.

Laes praecis, hvordan du deltager, på Boligmagas­inet.dk/stylist202­0. God fornøjelse! PS De fem finalister bliver udvalgt af en dommerkomi­té bestående af førende boligekspe­rter. Den endelige vinder bliver kåret ved en brugerafst­emning på Boligmagas­inet.dk fra 24. september til 21. oktober og offentligg­jort 22. oktober 2020. Vinderen skal have mulighed for at deltage i et fotoshoot med Bolig Magasinets stylist, Julie Løwenstein, i løbet af uge 46. Vi betaler eventuel transport til København og glaeder os til at vise resultatet i Bolig Magasinet.

Tak for lån af billeder til finalister­ne i ‘Bolig Magasinet Stylist 2019’ @mxeniaz, @interiorun­ivers, @moellebakk­en, @marieeigen og vinder @still_sunday.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark