Bolig Magasinet

JULIES BEDSTE TIPS TIL AT INDRETTE EN SKØN TERRASSE

-

· Forvandl terrassen til sommerens vigtigste rum ved at fylde den med små oaser, der giver lyst til at søge ud.

· Overvej, hvordan I bruger uderummet mest? Elsker I at spise ude, skal der vaere en laesekrog eller plads til leg? Indret de uderum, der står øverst på listen, og skab gerne flere zoner med forskellig­e funktioner, så der er et favoritspo­t til hele familien.

· Brug potter med blomster til at ramme zonerne ind og bløde formen på terrassen lidt op. Blomster er også geniale til at skaerme for mindre kønne ting, fx grillen.

· Et miks af forskellig­e puder giver et idyllisk, uperfekt udtryk på terrassen. Hold dig evt. til få farver for at skabe sammenhaen­g.

· Skab variation ved at saette nogle af dine blomsterkr­ukker på en baenk. Det giver miljø og dynamik, at det hele ikke er i et niveau. Du kan også samle dine krydderurt­er til en duftende mini-urtehave.

· Er pladsen trang? Drop de store liggestole, og gå i stedet efter et stort vattaeppe, som både kan bruges til leg, en lur eller en lille picnic.

· Fyld store kurve med puder og taepper, og investér 10 minutter hver morgen i at arrangere din terrasse, så du ikke skal andet resten af dagen end at nyde uderummet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark