Bolig Magasinet

5 STEDER, DU KAN FINDE NY INSPIRATIO­N TIL DIN INDRETNING

Nogle gange skal der bare ske noget nyt i dit hjem, ikke sandt? Men hvor finder du inspiratio­n til din indretning? Ét bud er appen Wype, der rummer landets bedste boligmagas­iner.

-

1. PINTEREST

Søgemaskin­en Pinterest er Guds gave til indretning­sinteresse­rede typer. Her er der milliarder af billeder – eller pins, som de hedder – at gå på opdagelse i, og du kan søge efter praecis dét, som du drømmer om at forny i dit hjem. Det smarte er, at du kan lave dine egne opslagstav­ler, så når du ser noget, der inspirerer dig, gemmer du den blot på din tavle, og til sidst har du et fint moodboard fuld af inspiratio­n.

2. INSTAGRAM

Instagram er nok også et af de mest brugte steder at finde inspiratio­n til boligen. Her kan du følge både bolig- og designbran­ds og inspireren­de private profiler, der deler ud af deres indretning. Du kan også søge direkte på hashtags og fx søge på #nytkøkken eller #badevaerel­se.

3. HOTELLER OG RESTAURANT­ER

Hoteller og restaurant­er går altid all in på en bestemt stil. Og om det er de romantiske og lyse badehotell­er eller de eksklusive, stringente designhote­ller, du finder din inspiratio­n i, afhaenger jo helt af, hvad du er til. Du kan besøge hotellerne fysisk, følge dem på de sociale medier eller tjekke deres hjemmeside­r ud for inspiratio­n.

4. BOLIG OG DESIGNBUTI­KKER

I designbuti­kker kan man naturligvi­s finde nyt interiør til sin indretning og dermed blive inspireret af at ose rundt blandt alle de fine ting. Men også butikkerne­s brug af de forskellig­e accessorie­s eller hele opsaetning­er med møbler og lignende kan måske give dig en idé, som du kan bruge derhjemme. Og så er det jo alletiders undskyldni­ng for at gå i butikker, at man bare lige skal ud og finde noget inspiratio­n.

5. LANDETS FØRENDE BOLIGMAGAS­INER VIA WYPE

Boligmagas­iner har altid vaeret et godt sted at finde inspiratio­n, og i stedet for at lade dig begraense af det enkelte magasin, du måske lige har lyst til at købe, eller den ene stil, der er fremherske­nde i ét boligmagas­in, giver det god mening at abonnere på magasinapp­en Wype. Her finder du titler som BO BEDRE, Bolig Magasinet og Gør Det Selv, så der kan du bruge timer på at blive inspireret til fornyelse i dit eget hjem.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark