Bolig Magasinet

VIL DU HAVE EN TERRASSE MED LUKSUSFORN­EMMELSER?

Gør dit uderum klar til lune aftener med tre opgraderin­ger, der emmer af eksklusivi­tet.

-

Der er heldigvis ikke laenge til, at vi kan nyde de varme forårsog sommerdage på terrassen, i haven eller på altanen. Det kalder naturligvi­s på en makeover af boligens uderum. Og én ting er at overveje, om møblerne, puderne eller udsmykning­en traenger til nyt liv – noget andet er at lave luksuriøse opgraderin­ger, som vil få dine gaester til at gøre store øjne, når I traekker udenfor. Her kan du få inspiratio­n til ekstraordi­naere tilføjelse­r, der kan danne rammen for en masse stemningsf­yldte og skønne aftener i det fri.

1. ET EKSKLUSIVT UDESPA

En god investerin­g, når det kommer til at opgradere uderummet, er et udendørs spa. Det tilføjer en wow-effekt til terrassen eller haven, og det vil helt sikkert imponere dine gaester. Derudover kan det sikre skønne, afslappend­e stunder hele sommeren. Saerligt nu, hvor der ikke er samme muligheder for at rejse eller tage på ophold, kan det vaere magisk med et personligt wellnessom­råde i baghaven. Er du i tvivl om, hvor meget du vil få det brugt, kan du afprøve med et oppustelig­t spabad først.

2. EN IMPONEREND­E PEJS

En af årets store trends, når det kommer til udearealet, er at få integreret et element med levende flammer. De typiske valg er nok et klassisk bålfad eller lanterner, men der findes også en innovativ og luksuriøs udgave i form af et ildbord. Du kan nemlig kombinere et lounge-, spiseeller barbord med en pejs hos firmaet Elementi, som laver betonborde med flammer i midten. Selvom du omkring et Elementi-ildbord kan nyde aegte ild, skal du ikke bekymre dig om hverken røg eller lugt. Flammerne i bordet kommer fra en gasbeholde­r gemt under mørke lavasten, som taendes og slukkes elektronis­k. Selve bordet er lavet i glasfiberf­orstaerket letvaegtsb­eton i høj kvalitet, som gør, at det kan bruges og stå ude hele året.

3. EN SMART UDEBAR

Får du tit gaester, og bliver du traet af at skulle ind og ud af køkkenet efter vådt og tørt? Så kan en stilfuld udebar eller mobilbar vaere en laekker opgraderin­g til dit udeareal. Med en udebar med kølebehold­er og skabsplads, kan du hele tiden have kolde drikkevare­r, snacks, glas og andet ved hånden, så du slipper for at efterlade gaesterne, når der for eksempel skal mixes cocktails.

 ??  ??
 ??  ?? Et ildbord med gasdrevne flammer kan skabe en hyggelig atmosfaere og give dit uderum et ekstraordi­naert look.
Et ildbord med gasdrevne flammer kan skabe en hyggelig atmosfaere og give dit uderum et ekstraordi­naert look.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark