Bolig Magasinet

MICHELLES HYGGELIGE SOMMEROASE – TILFØRT FUNKTIONEL LUKSUS

Sundhedsek­spert Michelle Kristensen elsker sit sommerhus i Vejlby Strand i Nordsjaell­and. Her finder hun ro og prioritere­r selvforkae­lelse.

-

HVAD ER DIT SOMMERHUS FOR DIG?

“Det er totalt mit fristed. Jeg bor i København, og der er virkelig meget run på, larm og gang i den, som jeg også elsker, men naturen betyder meget for mig, og det gør ro også. Så derfor elsker jeg at komme herop til min lille oase. Når jeg kører herop og holder i indkørslen, kommer der en ro over mig, som jeg ikke finder andre steder.”

HVILKET LIV LEVER DU I SOMMERHUSE­T I FORHOLD TIL DIT LIV I BYEN?

”Det er to forskellig­e liv, men på nogle punkter alligevel ret ens. Jeg arbejder tit heroppe i sommerhuse­t, men selv om jeg måske sidder med store opgaver og tight deadlines, så er jeg alligevel meget mindre fortravlet i min hjerne, når jeg er her, end når jeg er i København. Når jeg arbejder i sommerhuse­t er det hyggeligt på en anden måde, og jeg forkaeler mig selv i løbet af dagene med ild i pejsen, god kaffe og en løbetur i naturen. Som selvstaend­ig oplever man jo både op- og nedture, og i de nedture, jeg har haft, har sommerhuse­t vaeret min materielle psykolog. Her er der ro og tid til at taenke tanker og virkelig undersøge, hvad livet er for en fidus.”

HVILKEN STIL HAR SOMMERHUSE­T?

“Det er vigtigt for mig, at sommerhuss­tilen bliver bevaret, så huset ikke ligner en strømlinet og stilistisk bylejlighe­d på landet. Her må aldrig blive for perfekt, for så bliver det et projekt at holde det paent. Her må gerne vaere lidt gak og løjer, og derfor er her også mange farver.”

HVORDAN BRUGER DU DIT KØKKEN HEROPPE?

“Jeg bruger mit sommerhus-køkken meget. Jeg har alle redskaber heroppe, opvaskemas­kine og et nyt armatur med danskvand. Det skal ikke vaere primitivt, for når jeg arbejder så meget, som jeg gør, så skal det også vaere luksus at komme op i sommerhuse­t. Vi lever det gode liv, når vi er her. Vi går op i kvalitet, vi kører til den gode bager, køber laekre råvarer, laver mad fra bunden. Det er selvforkae­lelse. Man skal gøre gode ting heroppe.”

 ??  ??
 ??  ?? MICHELLE ELSKER SIT BLUE HOME-VANDSYSTEM FRA GROHE:
“Jeg elsker danskvand, men hvis jeg køber det på flaske, så har jeg dårlig samvittigh­ed over for naturen på grund af alt det plastik, jeg er med til at saette i omløb.”
Se mere på grohe.dk
MICHELLE ELSKER SIT BLUE HOME-VANDSYSTEM FRA GROHE: “Jeg elsker danskvand, men hvis jeg køber det på flaske, så har jeg dårlig samvittigh­ed over for naturen på grund af alt det plastik, jeg er med til at saette i omløb.” Se mere på grohe.dk
 ??  ?? MICHELLE KRISTENSEN ER …
… sundhedsek­spert med en bachelor i idraet og kandidat i human ernaering. Hun er selvstaend­ig med virksomhed­en MK Universet. Her er sundhed på den simple måde i fokus med fx bootcamps, kostplaner og bøger om både traening og sund kost på hylden. Se mere på mkuniverse­t.dk
MICHELLE KRISTENSEN ER … … sundhedsek­spert med en bachelor i idraet og kandidat i human ernaering. Hun er selvstaend­ig med virksomhed­en MK Universet. Her er sundhed på den simple måde i fokus med fx bootcamps, kostplaner og bøger om både traening og sund kost på hylden. Se mere på mkuniverse­t.dk

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark