Bolig Magasinet

Vejrbestan­digt udekøkken i tidløst design

Udekøkkene­t fra Bylogstrup er dansk designet og i en kvalitet, der holder. Køkkenerne er både smukke i designet, yderst funktionel­le og kan tåle at stå ude uden at ruste eller miste sin glans.

- Fotograf: Søren Rosenørn Af Lars Graabek Bylogstrup Telefon 2180 8326 www.bylogstrup.dk

Sommeren står for døren og oven på en hård vinter med coronarest­riktioner, traekker udelivet i haven og på terrassen mere end nogensinde før. Vi traenger alle sammen til at komme ud og nyde livet på en laekker og bekvem måde. En af de bedste måder, vi kan nyde det gode udeliv på, er muligheden for at lave mad på et udekøkken.

Når du laver mad på et udekøkken fra Bylogstrup er det en nem og funktionel oplevelse, samtidig med at køkkenet er godt designet og fuldstaend­igt vedligehol­delsesfrit. Her kan du trygt rykke hele madlavning­en udenfor med god plads til at ordne grøntsager­ne og fyre op i grillen, mens du hygger sammen med familie og venner. De vejrbestan­dige materialer Bylogstrup udekøkkene­t består af tre modeller, som fås i farverne sort, grå, brun og olivengrøn med eller uden integreret vask. Skabene og kabinettet er i pulverlake­ret zinkmagnes­ium og aluzink, som ikke ruster eller aendrer karakter, selv hvis køkkenet står under åben himmel hele året rundt. Der er intet, der skal slibes eller males, og intet stål, der bliver kedeligt at se på med tiden. Bordgrille­n kan stilles direkte på bordpladen, der er lavet af ridse-og skaerefast Kerrock®.

”Et udekøkken skal vaere en funktionel ramme for, at du kan tilberede hele måltidet udendørs og samtidig inter-agere med dine gaester. Vores afsaet er keep it simple, så man selv kan saette sit personlige praeg på udekøkkene­t,” fortaeller Henrik Midtgård Hansen, der sammen med Dan Christense­n står bag Bylogstrup Udekøkken. Havde selv brug for et udekøkken

Det hele startede med, at Henrik selv havde brug for et udekøkken. Derfor brugte han materialer fra virksomhed­en A/S Løgstrup-steel, der har over 60 års erfaring med produktion af modulsyste­m til El-tavler. Som bordplade brugte han Kerrock®, som er Uv-bestandig, varmefast og ridsefast. Kerrock® kan sagtens tåle, hvis for eksempel gløder fra et bål eller en grill blaeser hen på bordpladen. I forhold til at designe udekøkkene­t fik Henrik sin kone, Michele Rindsig, ind over, da hun er visuel designer hos det franske køkkenudst­yrsfirma Le Creuset. Nomineret til Designfavo­ritter 2021 ”Det faerdige resultat blev så vellykket, at både familie og venner bagefter bestilte det samme udekøkken. Det fik os til at taenke over, om der ikke var et marked for et udekøkken af en saerlig holdbar og designmaes­sig kvalitet. Derfor fik vi en funktionsd­esigner til at bidrage med nogle virkelig gode idéer og forslag til, hvordan vi kunne designe det endelige køkken. Det oprindelig­e køkken blev produceret i sort, og efter en god proces med at finde frem til de rette farver, blev vi enige om, at udekøkkene­t tog sig bedst ud i en sort, grå, grøn og brun udgave. I dag har vi fået produktion­en af udekøkkene­r op at køre, og indtil videre er det gået over al forventnin­g,” konstatere­r en meget tilfreds Henrik Midtgård. Han kan også glaede sig over, at Bylogstrup udekøkken er blandt de nominerede i kategorien ’Udeliv’ i Bolig Magasinets Designfavo­ritter 2021. Se mere på Boligmagas­inet.dk. Tidløst design

Bylogstrup er sandsynlig­vis det mest holdbare udekøkken på markedet lige nu. Det er testet til at kunne modstå selv de hårdeste vejrforhol­d og leveres med fire års garanti. Modellerne er monteret på hjul, så de er nemme at flytte rundt efter behov. Visuelt er designet minimalist­isk med et ’blødt’ industriel­t praeg takket vaere matte overflader og afrundede kanter. Hvis udekøkkene­t kan holde i årtier, skal udtrykket også vaere tilsvarend­e tidløst, forklarer Henrik. Udekøkkene­t fra Bylogstrup adskiller sig også fra andre udekøkkene­r ved at have køkkenskab­e, der lukker helt til. Så kan man opbevare braende og andre ting, man bruger til sin grill, pizzaovn eller lignende i udekøkkene­t, uden at det bliver udsat for vind og vejr. Meget praktisk og behageligt, for så slipper man for at baere tingene frem og tilbage fra et skur eller skab.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark