Bolig Magasinet

4 TIPS TIL AT INDRETTE STORE RUM

-

“DET ER SOM REGEL I SKIFTET MELLEM VINTER & SOMMER, AT JEG FÅR LYST TIL EN FRISK STEMNING“

· Tag udgangspun­kt i ét stort møbel, og indret ud fra det. Eksempelvi­s en stor sofa eller et stort skab.

· Arbejd bevidst med lys. Oplys hjørner, kroge og områder, du ønsker at fremhaeve eller inddrage, som loftsbelys­ningen ikke hjaelper på vej. Brug bordlamper og gulvlamper gerne med mulighed for at justere lyset.

· Arbejd med overgange i de store rum. Man kan skabe sammenhaen­g ved at lade en vaegfarve eller noget kunst flyde fra en zone til den naeste og på den måde få spiseområd­et til at haenge godt sammen med køkkenet.

· Omvendt kan man skabe rum i rummet ved at bygge noget op, der er afgraenset.

 ??  ??
 ??  ?? Blandt de rolige, afdaempede farver i villaen finder man enkelte farvebombe­r som det blå kunstvaerk af Tilde Grynnerup.
Blandt de rolige, afdaempede farver i villaen finder man enkelte farvebombe­r som det blå kunstvaerk af Tilde Grynnerup.
 ??  ?? Kamilla har meget skøn keramik. Her fra Marie Worsøe, Boho Habits og Nuvole.
Kamilla har meget skøn keramik. Her fra Marie Worsøe, Boho Habits og Nuvole.
 ??  ?? Parret har selv designet det klassiske køkken i egetrae med bordplade i matteret granit. Målet var at holde det så gedigent og tidløst som muligt, så det passede til villaens gode, gamle håndvaerk og autentiske rammer.
Parret har selv designet det klassiske køkken i egetrae med bordplade i matteret granit. Målet var at holde det så gedigent og tidløst som muligt, så det passede til villaens gode, gamle håndvaerk og autentiske rammer.
 ??  ?? På kontoret står et enkelt, klassisk skrivebord købt hos Beau Marché. Loungestol­en er fra Rabens Saloner og pendlen i loftet fra HK Living, mens kurvestole­n i baggrunden er købt hos Lauritz.com.
På kontoret står et enkelt, klassisk skrivebord købt hos Beau Marché. Loungestol­en er fra Rabens Saloner og pendlen i loftet fra HK Living, mens kurvestole­n i baggrunden er købt hos Lauritz.com.
 ??  ?? Sovevaerel­set er roligt med sin kølige, lyseblå vaegfarve og feminint uden at vaere for pyntet. Det store, gamle spejlskab har Kamilla overtaget fra sin stedfar.
Sovevaerel­set er roligt med sin kølige, lyseblå vaegfarve og feminint uden at vaere for pyntet. Det store, gamle spejlskab har Kamilla overtaget fra sin stedfar.
 ??  ?? Ud over kunst har Kamilla en passion for lys og lamper. Hun bruger lys meget aktivt i sin indretning og er stor tilhaenger af mange bord- og gulvlamper. Bordlampen er fra Molamps og skaermen af Gunnar Nylund, mens koppen er fra Peter Shire.
Ud over kunst har Kamilla en passion for lys og lamper. Hun bruger lys meget aktivt i sin indretning og er stor tilhaenger af mange bord- og gulvlamper. Bordlampen er fra Molamps og skaermen af Gunnar Nylund, mens koppen er fra Peter Shire.
 ??  ?? En kontorplad­s med masser af lys – både naturligt dagslys og en god bordlampe, når mørket falder på. Skrivebord­et fra Bolia, stolen designet af Wegner og den trebenede skammel et loppefund.
En kontorplad­s med masser af lys – både naturligt dagslys og en god bordlampe, når mørket falder på. Skrivebord­et fra Bolia, stolen designet af Wegner og den trebenede skammel et loppefund.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark