Bolig Magasinet

KRISTINA OG RENÉS TIPS TIL ET FARVERIGT HJEM

-

1. Gå efter følelsen

Kristina og Renés farvevalg er ofte besluttet ud fra, hvilken følelse og stemning de gerne vil have, når de traeder ind i det pågaeldend­e rum. Sovevaerel­set er fx inspireret af skovens univers og derfor indrettet med grønne, brune og gyldne nuancer.

2. Skab sammenhaen­g

For at få farveunive­rserne i de forskellig­e rum til at haenge sammen og danne en helhed, har Kristina og René ladet nuancer gå igen på tvaers af rummene. Den grønne vaegfarve fra parrets sovevaerel­se gentager sig i fliserne på badevaerel­set. Nuancer af det mørkeblå køkken viser sig i elementer som puder, sengetøj og keramik rundt omkring i lejlighede­n. Og den pink nuance på flisevaegg­en i køkkenet bliver gentaget i en diskret rosa variant på vaeggen i gangen og på kontoret. 3. Brug farver til at fremhaeve og nedtone

I køkken-alrummet fremhaever kontraster­ne mellem det mørkeblå køkken og de flamboyant­e pink fliser hinanden. For at nedtone køkkenet anvendes en mere neutral og afdaempet vaegfarve.

 ??  ?? Vaegfarve
Salvia 825 fra Beckers.
Den fine, tofarvede stol er købt hos Fick, og den blå kop er fra Not Neutral.
De mønstrede fliser fra Made a Mano valgte parret, fordi de gjorde dem i godt humør. Messingarm­aturet er fra Primy.
Vaegfarve Salvia 825 fra Beckers. Den fine, tofarvede stol er købt hos Fick, og den blå kop er fra Not Neutral. De mønstrede fliser fra Made a Mano valgte parret, fordi de gjorde dem i godt humør. Messingarm­aturet er fra Primy.
 ??  ?? Det store, orange garderobes­kab i sovevaerel­set er et Ikea-hack, som parret har fået indbygget.
Det store, orange garderobes­kab i sovevaerel­set er et Ikea-hack, som parret har fået indbygget.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark