Bolig Magasinet

TAG HISTORIEN MED

-

– Alle håndtag i lejlighede­n stammer fra min farfars gamle hus, og de skal følge med, hvor end vi flytter hen. Jeg tror det at omgive sig med ting, der betyder noget, om det er ting, du har haft med hjem fra rejser, arvestykke­r eller selv har bygget, gør, at du får en staerkere relation til det, du omgiver dig med.

1 På badevaerel­set har Anne Sofie bygget et skab, som hun har beklaedt med lameller i egetrae for at skabe en naturlig og varm kontrast i det ellers hvide rum. Vasken er fra Ifö og armaturet fra Vola, mens den lille kurv er et loppefund.

2 Sovevaerel­set er holdt i enkle, douce farver. Det gaelder både vaegge, gulve, tekstiler og nips, som vaserne i vindueskar­men. Den rosa er fra Søstrene Grene, mens den gule er diy.

 ??  ?? I stedet for at vaelte vaeggen for at skabe et stort sovevaerel­se har parret gjort døråbninge­n større og lavet et walk-in-closet. De åbne Ikea-skabe og farven på vaeggen er med til at understreg­e den luksuriøse følelse.
I stedet for at vaelte vaeggen for at skabe et stort sovevaerel­se har parret gjort døråbninge­n større og lavet et walk-in-closet. De åbne Ikea-skabe og farven på vaeggen er med til at understreg­e den luksuriøse følelse.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark