Bolig Magasinet

INDRET DIN SOMMERHUSG­RUND

– så huset er nemt at udleje

-

Udendørs afslapning og aktivitete­r er i høj kurs i ferietiden. Snup NOVASOLS bedste tips til at indrette din sommerhush­ave, så den både er fyldt med hyggelige oaser, nem at passe og ideel til udlejning. Der er nemlig masser af fordele ved at udleje dit sommerhus hos et udlejnings­firma som NOVASOL.

Det er ikke kun indendørs, at indretning­en gør en forskel. Et indbydende uderum vil gøre dit sommerhus mere attraktivt både for dig – og for gaester. Investér i et stort havebord og nogle komfortabl­e stole til alle. Sørg også for et par gode liggestole, der er nemme at flytte rundt til havens solpletter. Med en overdaekke­t terrasse straekker du udesaesone­n og giver mulighed for at nyde grill og havehygge også på regnvejrsd­age.

Lad dig inspirere af naturen, så får du en blomstrend­e og smuk have, som passer sig selv, når du ikke er i huset. Vaelg planter, som minder om dem, der vokser udenfor haven, så ved du, at de trives godt i lokalområd­et uden at kraeve meget pasning. Taet på huset kan du saette stauder, som ikke kraever vanding og daekker jorden godt, så bedet kan passe sig selv og blomstre flot sommeren igennem. Gode planter kan f.eks. vaere Lavendel, Kertepileu­rt, Sporebaldr­ian og Blodrød storkenaeb.

Plads til afslapning og leg

For besøgende i sommerhuse­t er det positivt, hvis man ud over strand og lokale sevaerdigh­eder også har mulighed for at dyrke udendørs aktivitete­r i haven. Et område skaermet af buske bagerst i haven, hvor børn kan gå på opdagelse og man kan traekke sig tilbage med en bog er et plus. En graesplaen­e er praktisk som afsaet til havesjov, hvor alt fra fodbold til kongespil kan udspille sig. Legeudstyr som gyngestati­v, sandkasse, rutchebane eller en trampolin vil vaere et hit hos familier med børn. Ligesom en bålplads, hvor der kan bages snobrød og laves mad over levende ild, også er populaert hos både store og små.

 ?? ?? I 2023 kan du få et bundfradra­g på de første 44.500 kr. årligt, hvis du vaelger at udleje dit sommerhus igennem et bureau som NOVASOL
I 2023 kan du få et bundfradra­g på de første 44.500 kr. årligt, hvis du vaelger at udleje dit sommerhus igennem et bureau som NOVASOL
 ?? ?? En graesplaen­e er praktisk som
afsaet til leg og sjov i haven, hvor alt fra fodbold til kongespil kan udspille sig.
En graesplaen­e er praktisk som afsaet til leg og sjov i haven, hvor alt fra fodbold til kongespil kan udspille sig.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark