Costume (Denmark)

Indian Summer

Skønhedsre­daktør Marie Alkestrup suger det sidste af sommerens sol til sig med masser af spf i ansigtet, imens kroppen forkaeles i badet med glimmerbod­yscrub, og laeberne bliver malet i saftige pink nuancer.

-

“En lang sommer saetter sine spor på håret, hvilket i mit tilfaelde kan ses i form af et mere gulligt skaer. Her er en silversham­poo guld vaerd, fordi shampooens blå og sølvfarved­e toner traekker det gule ud af håret og giver et køligt skaer.” ORIBE Silverati hos Net-a-porter.com, 320 kr.

“Når Tom Ford står bag noget, ved man, at der er taenkt over hver eneste detalje. Denne lyserøde parfume med skøn duft af roser er i mine øjne et lille arkitekton­isk kunstvaerk.” TOM FORD Rose prick 50 ml, 2.100 kr.

“På det seneste har maerket Oskia fanget min opmaerksom­hed, fordi det udover at bestå af naturlige ingrediens­er giver virkelig paen hud. Jeg er vild med serummet Get up & glow, der har vundet flere priser for dets opkvikkend­e effekt med hyaluronsy­re, maelkepept­ider og glimtende partikler. Jeg bruger det både under makeuppen og nogle gange duppet over for ekstra glød.” OSKIA Get up & glow, 799 kr.

“Jeg elsker glitter, og er det i min bodyscrub, bliver det kun endnu mere festligt at skrubbe huden blød i badet. Lige nu er min glitrende favorit fra & Other Stories, som også dufter dejligt af kokos.” & OTHER STORIES Glow body scrub, 125 kr.

“Laebestift i dagslys giver sved på panden. Isaer den røde slags, hvor jeg konstant tjekker spejlet for at se, om laebestift­en stadig er på laeberne – og ikke fortaender­ne. Løsningen er stains, hvor farven suges ind i laeberne og ikke smitter af – som Clarins sommerpink sag.” CLARINS water lip stain i rose water, 170 kr.

“Velfugtet hud, opadredte bryn og en anelse mascara på de øverste vipper. Så lidt skal der til for at se sommerlaek­ker ud. Det beviser Chanel i praesentat­ionen af deres Cruise 2020/21-kollektion.”

“I foråret blev zoom-møder en naturlighe­d, og pludselig havde jeg direkte forbindels­e til Hawaii og Paula Begoun, grundlaegg­eren af Paula’s Choice. Et af hendes råd lød: solbeskytt­else. Også om vinteren for ifølge Paula er solen en trigger for naesten alle hudproblem­er som akne og rosacea.” PAULA’S CHOICE Super-light daily wrinkle defense spf 30, 290 kr.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark