Costume (Denmark)

Falling in love

Skønhedsre­daktør Marie Alkestrup tager hul på efteråret med et crush på en ny og naesten magisk concealer, farverige negle og pleje med pluk-selv-ingrediens­er fra de svenske skove.

-

“En god concealer er det allervigti­gste i min makeupsaml­ing, og La Prairies er en ny bedste ven i nøden. Den plejende concealer gør morgentrae­tte øjne meget friskere at se på, og dens lette tekstur daekker mørke rande uden at tynge eller at laegge sig i de små folder.” LA PRAIRIE Skin caviar perfect concealer, 1.270 kr.

“Farverig nail art a la Dior liver efterårslo­oket op.”

DIOR Dior vernis color games collection limited edition i set, 205 kr.

“Valentinos nye parfume, Voce viva, hylder stemmen og dens evne til at skabe sammenhold, hvilket kampagnemo­del Lady Gaga også bruger sin til – både på og uden for scenen.”

VALENTINO Voce viva, 50 ml 700 kr.

“Genskab følelsen af sommer med duft af dugfriske enge, søde blomster og solmodne jordbaer sprøjtet på hovedpuden inden sengetid.”

L:A BRUKET No 235 seven flowers pillow mist, 299 kr.

“I Sverige er de vilde med naturlig hudpleje, og det er Björk & Berries et godt bevis på. Det økologiske maerke udsprang af et lille lokalt projekt i Nordsverig­e, hvor man lavede duft af håndplukke­de blade og baer fra de omkringlig­gende skove. Sortimente­t er siden vokset, så du nu også kan få hår- og hudpleje og senest tre nye ansigtsoli­er, der indeholder hindbaer, havtorn og blåbaer.”

BJÖRK & BERRIES Face oils pr. stk., fra 410 kr.

“Byredos nye eventyr, makeup, er et samarbejde mellem grundlaegg­er Ben Gorham og makeuparti­st Isamaya Ffrench. Bestem selv, hvor de festlige colour sticks skal bruges.”

BYREDO Colour stick i sauce, ca. 216 kr.

“I mit tilfaelde blev sommeren 2020 skyllet ned med en del våde varer for at mildne det faktum, at den udspillede sig i regnfulde Danmark og ikke på en graesk ferieø. Derfor får kroppen nu en velfortjen­t pause med laekre alkoholfri alternativ­er som ingefaersa­ft fra Gimber, der sammen med danskvand udgør en frisk mocktail.”

GIMBER No1 700 ml, 240 kr.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark