Costume (Denmark)

DET STORE HÅROSKOP 2021

Batiste er over gennemsnit­tet interesser­et i hår, men selvfølgel­ig også astrologi. Hvordan bliver dit (h)år? Er det tid til en forandring? Hvilke produkter skal du prøve for at få det bedste ud af dit hår i 2021? Find ud af det i vores store håroskop!

-

VAEDDEREN: 21/3-19/4

Laeg 2020 bag dig og nyd at 2021 kommer til at blive dit år. Du kommer til at skinne både på jobbet og i privatlive­t, og du vil finde kaerlighed, så laenge du skaber plads til det. Vaedderen har godt af at komme lidt ud af komfortzon­en og laere andre sider af sig selv at kende. Med Batiste Cherry i tasken kan du friske både frisure og selvtillid op med få sprøjt.

TYREN: 20/4-20/5

Karriere er stikordet for 2021. Uranus er din karriere planet og befinder sig i dit tegn, hvilket betyder at du har gode chancer for at drømmejobb­et i 2021. Jupiter er også i dit tegn, hvilket skaber held, noget som du vil maerke på flere planer. Måske dette er året til at tage nogle chancer? Men pas på at succesen ikke stiger dig til hovedet. Med sin feminine og friske duft vil Batiste Blush hjaelpe dig med at holde fødderne plantet på jorden.

TVILLINGER­NE: 21/5-20/6

Jupiter er tvillinger­nes kaerlighed­s planet og den kommer til at have stor indvirknin­g på dit kaerlighed­sliv. I år vil du finde kaerlighed­en fra uventet kant, enten kommer den fra et andet land eller en helt anden baggrund end din. Batiste Love is Love bliver derfor din ultimative beauty hack i 2021, for du har vigtigere ting at tage dig til, end at bruge timevis på badevaerel­set.

KREBSEN: 21/6-22/7

2021 byder på to solformørk­elser i dit tegn, hvilket vil skabe forandring. Dette er altså året til at finde nyt job, men også en ny frisure. Solen er et vigtigt element i dit år, og derfor er Batiste Tropical dit go-to produkt i 2021. Sommer og sol på flaske med den friske duft af kokos, jasmin og vanilje, vil booste både dit hår og din selvtillid.

LØVEN: 23/7-22/8

Planeten Uranus, som bringer spaending, har vaeret i dit tegn siden 2019, og vil fortsat vaere det i 2021. Det vil sige, at det igen bliver et fremgangsr­igt år for dig og din karriere. Du går efter guldet, og derfor vil Batiste Rose Gold vaere fast inventar på din bade v aer elses hylde. Den luksuriøse duft af roser, berg a mo togvanilje, vil motivere dig og holde dig på toppen.

JOMFRUEN: 23/8-22/9

2021 bliver et ekstremt socialt år. Invitation­erne kommer i en lind strøm og håret må vaere gennemført og klar til fest på alle tidspunkte­r. Med Batiste Heavenly Volume er du klar til det hele! Den giver håret volumen, samtidigt med at det beholder sin naturlige bevaegelse og styrke, og dit hår vil med garanti give dig den opmaerksom­hed, du ønsker. For 2021 byder også på spaendende kaerlighed.

VAEGTEN: 23/9-22/10

Du kan laegge nogle hårde år bag dig, idet at lykke planeten Jupiter flytter ind i dit tegn. 2021 ser lyst ud både når det gaelder job og kaerlighed. Du kommer til at blomstre på alle plan, og derfor er Batiste Wildflower perfekt til dig. Den giver dig følelsen af forår uanset vejr og årstid.

SKORPIONEN: 23/10-21-11

Jupiter er i dit tegn og vil bringe dig held i 2021. Dit kaerlighed­sliv ser meget spaendende ud. Hvis du er i et forhold, vil romantikke­n og lidenskabe­n nå nye højder i år, og dette gaelder også hvis du er single. Når det kommer til økonomien, bør du vaere lidt forsigtig med, hvad du bruger dine penge på i begyndelse­n af året. Udsaet derfor gerne frisør-besøget med Batiste Brunette eller Blonde, som daekker både udvoksning og de grå hår.

SKYTTEN: 22/11-21/12

Du har et vigtigt og positivt år foran dig, derfor er det på tide at holde fokus. 2021 bringer fire formørkels­er ind i dit tegn, noget som vil føre til svingninge­r. Traening og sundhed bliver vigtigt for dig, og med en tørshampoo i tasken er du altid klar til en traening før eller efter arbejde. Batiste Bare er genial med en diskret duft, og så klarer den frisuren hele dagen.

STENBUKKEN: 22/12-19/1

2021 har positive udsigter for økonomien for den ambitiøse og seriøse stenbuk. Dette medfører, at du vil bruge flere penge og tid på dit udseende. Du går efter at købe luksus til garderoben, men vil også have en frisure der kraever lidt mere at holde. Batiste Luxe er derfor det helt rigtige valg for dig og din travle hverdag, og giver dig lidt ekstra luksus i hverdagen.

VANDMANDEN: 20/1-18/2

Siden Uranus kom ind i dit liv i 2019, er der sket store aendringer på alle planer af dit liv. Dette vil fortsaette i 2021. I januar og februar er du rastløs og har lyst til forandring, uanset om det gaelder indretning i hjemmet eller dit udseende. Batiste XXL Volume tilføjer en helt ny dimension til fladt og livløst hår, som kan vaere praecis den forandring, som du og dit hår traenger til. Nogle gange findes løsningen kun et par sprøjt vaek.

FISKENE: 19/2-20/3

Det mest simple er nok det bedste for fisken i 2021. Der er ingen store aendringer eller svingninge­r i dit tegn i år, og det saetter du pris på. Du har det godt og er tilfreds. Batiste Original har måske vaeret din tro følgesvend i flere år? Hvis ikke må du prøve denne! - Den ikoniske tørshampoo med en behagelig duft har vaeret en favorit i flere årtier.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark