Costume (Denmark)

Behnaz Aram

-

Besøg i alverdens storbyer er byttet ud med en nyfunden kaerlighed til bøger hos 42-årige Behnaz Aram, Creative Director hos det svenske maerke A Day’s March, men laengslen efter Island er svaer at benaegte.

1. “Den minimalist­iske herrefrakk­e er blandt mine favoritter i den nye A Day’s March-kollektion. Den kan bruges igen og igen ...” A DAY’S MARCH 3.095 kr.

2. “Jeg svaerger til Odacités produkter. De er økologiske og virker altid.” ODACITÉ Green ceremony cleanser, 350 kr.

3. “Jeg laenges efter den dag, jeg kan besøge Island igen. Det er en af mine absolutte yndlingsde­stinatione­r. Naturen og farverne er evigt inspireren­de.”

4. “En hvid skjorte med det rigtige snit står altid på min ønskeliste.” ARKET 499 kr.

5. “Jeg har altid fundet mest inspiratio­n på rejser og i storbyer verden over. Men efter Corona har jeg fundet ro og inspiratio­n i bøger, blandt andet om verdensken­dte fotografer.” HELMUT NEWTON hos Saxo.com 349 kr.

6. “Jeg er vild med det rå udtryk på de her chunky sko.” TRICKER’S 3.700 kr.

7. “Jeg er på udkig efter en ny sofa. Den, jeg har, er medtaget efter livet med to børn. Jeg ville gerne eje denne.” SVENSKT TENN 44.600 kr.

8. “Jeg har fået øjnene op for den svenske guldsmed Karin Larsson, der er uddannet i København. Hendes smykker går under navnet KLR Jewellery, og hvert og et er unikt.” KLR JEWELLERY pris på forespørgs­el

9. “Jeg drikker te fra Mariage Frères hver dag. Og jeg elsker at gemme teaesken til småopbevar­ing bagefter.” MARIAGE FRÈRES 200 kr.

10. “Svenske Jeanerica laver perfekte jeans. De passer til min krop og er svaere at slide op.” JEANERICA 1.299 kr.

11. “Cashmere-bluser er en integreret del af min hverdagsun­iform.” A DAY’S MARCH 795 kr.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark