Costume (Denmark)

NY SAESON

Forårssaes­onen har ramt moden, og den baerer praeg af tidens comfy dressing, men dramatiske roser, optimistis­ke farver og lucky charms blander sig og spår om nye tider forude.

- TEKST & STYLING Kristine Halken & Clara Matz

Mine negle laekkede nemt og jeg manglede fylde til mit meget fine skandinavi­ske hår. Jeg havde laest mange gode anmeldelse­r om Hair Volume. Der or var det helt naturligt or mig, at vaelge det produkt. Det har jeg bes emt ikke ortrudt, jeg kan faktisk slet ikke l ve uden, or aeller Mie. Mie er 27 år og arbejder som butiksassi­stent. Som så mange andre har Mie et meget fint hår. –Jeg havde en periode hvor mine negle var meget skøre og det irriterede mig. Samtidig var jeg meget traet af mit meget fine skandinavi­ske hår.

Hair Volume fik lot e anmeldelse­r

–Jeg har har ofte laest om Hair Volume™ tablettern­e og det fik virkelig flotte anmeldelse­r. Derfor var det også et helt naturligt valg for mig. Jeg købte en aeske og har taget én tablet dagligt som anbefalet.

Nu kan jeg slet ikke l ve uden

–Jeg har taget tablettern­e i 6 måneder, og jeg tør simpelthen ikke at stoppe igen. Jeg er meget glad for produktet. Jeg har masser af hår og en flot fylde, som jeg er meget stolt af og mine negle er virkelig flotte. Jeg går til frisør hver 3. måned og jeg kan ikke leve uden Hair Volume!

Klinisk afprøvet hår ablet

Nyt klinisk studie bekraefter effekten af Hair Volume tabletten. Studiet viste synligt tykkere hår. Effekten kunne ses allerede efter 2 måneder og blev yderligere bekraeftet efter 4 måneders brug. 8 ud af 10 kvinder var tilfredse med Hair Volume. De følte at deres hår var blevet tykkere, smukkere og mere glansfuldt.

Her køber du Hair Volume

Hair Volume kan købes i Matas, Helsam, Helseuset, Helsemin og Din Lokale Helsekost samt på apoteket. Fås også online på www.newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på 46 33 76 00.

FYLDE til mit fine hår

Når vi praesenter­er en ny saeson og dens tendenser i årets store modenummer, som du sidder med i haenderne, plejer det at vaere efter at have rejst rundt til de internatio­nale modeuger, hvor vi har suget inspiratio­n og tendenser til os fra både catwalken, designerne­s showrooms og gaden.

Men denne saeson ser alting anderledes ud.

Covid-19-pandemien betød, at vi ikke rejste til udlandet, men sammen med resten af modepresse­n måtte opleve det hele bag skaermen – og modehusene måtte gentaenke det vante catwalkfor­mat. Ud over rejserestr­iktioner har pandemien også påvirket modebranch­ens cyklus, og køn, diversitet og baeredygti­ghed har vaeret centrale emner i en tid, der har opfordret til refleksion og selvransag­else. Black Lives Matter-bevaegelse­n satte sit praeg på modebranch­en, og med det fulgte en generel snak om diversitet, der betød, at flere modehuse inkludered­e flere mørke modeller på catwalken. Mange havde også et øget fokus på kropsposit­ivisme, blandt andet hos Versace, der havde plus size-modeller på catwalken for første gang nogensinde. Også kønsdebatt­en har vaeret central i modebranch­en, hvor blandt andet Nicolas Ghesquière hos Louis Vuitton praesenter­ede en no gender-kollektion.

Imens nogle modehuse tilbage i september holdt fast i formen med traditione­lle shows med catwalk og modeller, dog med faerre siddende blandt publikum, meldte andre som Gucci og Saint Laurent ud, at de ikke laengere ville følge modeugekal­enderen. Gucci går fra fem årlige shows til to saesonløse unisex-shows og praesenter­ede SS21-kollektion­en via et ambitiøst projekt bestående af syv kortfilm under titlen Ouverture Of Something That Never Ended instrueret af filminstru­ktør Gus van Sant og chefdesign­er Alessandro Michele og filmet over 20 dage i Roms gader med gaesteoptr­aedener fra blandt andre Billie Eilish, Harry Styles og Florence Welch.

Hos Saint Laurent praesenter­ede Anthony Vaccarello først sin nye kollektion i midten af december via en video med modeller, der gik på rad og raekke i sandbakker filmet et unavngivet sted i verden, og fluks gav Saint Laurent os endnu mere udlaengsel. Flere modehuse valgte helt at sløjfe et fysisk publikum, for eksempel Miu Miu, der i stedet havde en virtuel front row bestående af husets ambassadør­er som Storm Reid, Alexa Chung og Elle Fanning, der var projektere­t op på vaegge på showets venue. Kate Moss’ 18-årige datter, Lila

Grace Moss, fik desuden sin catwalkdeb­ut til det show.

Balenciaga udgav en musikvideo med modeller, der vandrede alene rundt i Paris’ mørke øde gader til lyden af en technovers­ion af Corey Hart’s 1984-hit I Wear My Sunglasses At Night for til sidst at mødes og se ud som en gruppe på vej til fest. Et optimistis­k budskab fra chefdesign­er Demna Gvasalia, en ellers til tider dystopisk designer, om håb og fremtidige fester. Det håb gik igen hos flere huse og udmøntede sig i farverige og positive forårskoll­ektioner.

En tendens, vi ikke kommer uden om efter et år med hjemmearbe­jde og lockdown, er en mere afslappet og sporty garderobe med joggingsae­t i fokus. Miuccia Prada viste den første Prada-kollektion med Raf Simons som co-designer, og de praesenter­ede en ny WFH-venlig uniform bestående af oversize haettetrøj­e og A-formet nederdel med referencer til Christian Diors New Look, imens det hypede franske brand Coperni praesenter­ede boxershort­s på catwalken, og Louis Vuittons modeller gik ned ad catwalken i bløde dynesko. Og hvis du ikke allerede har kastet dig ud i diverse DIY-strikke- og haekleproj­ekter under lockdown, kan du passende gå i gang, for catwalken svømmede over med tendensen – blandt andet hos

Bottega Veneta, hvor chefdesign­er Daniel Lee praesenter­ede nogle af saesonens smukkeste haeklede kjoler, der fik os til at drømme om sommer og lysere, optimistis­ke tider.

Velkommen til en ny saeson.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark