Costume (Denmark)

Sainabou Chune

HÅRSTYLIST

-

Hår er i fokus, ikke bare når den svenske hårstylist Sainabou Chune er på arbejde, men også i hendes personlige skønhedsru­tiner. Hun kender derfor den mest alsidige hårspray og vigtighede­n i at laere sit hår at kende for at finde de helt rette produkter. Hvilket produkt har du oftest anbefalet andre at prøve?

“Når jeg styler hår i forbindels­e med mit arbejde, foretraekk­er jeg altid Color Wows hårspray Pop & Lock high gloss. Den er så alsidig – du kan få superblank­t hår med den, den laegger viltre hår ned og kan bruges til at skabe et laekkert wetlook, uden at håret føles for fedtet eller tungt.” COLOR WOW Pop & lock, 169 kr.

Hvilke skønhedspr­odukter vil du nødigst undvaere?

“Klairs Supple preparatio­n facial toner, Freshly juiced vitamin drop og cremen Rich moist soothing cream, fordi de giver mig en laekker glød, som gør, at jeg naesten ikke behøver makeup.” KLAIRS Supple preparatio­n facial toner, 219 kr.

Hvordan plejer du dit hår?

“Jeg vasker det en til to gange om ugen og prøver at få brugt en hårmaske en gang ugentligt. Jeg afslutter altid badet med en leave in-creme og en gel. Har jeg travlt, bruger jeg min Dyson Supersonic­hårtørrer med diffuser til at tørre håret hurtigt, og hvis jeg har god tid, lader jeg det lufttørre og fordeler til sidst et par dråber olie i håret. Om vinteren prøver jeg at saette mit hår i mere beskyttend­e frisurer, som for eksempel fletninger eller weaves. Det beskytter håret, fordi dets ender er gemt vaek, og dermed minimerer det dagligt slid af spidserne.” ONLY CURLS Hydrating curl creme, 135 kr.

Har du et godt hårråd, som flere burde kende?

“Beskyt håret om natten ved at sove med det bundet op i et satin- eller silketørkl­aede. Det giver mindre friktion og dermed faerre filtreknud­er.”

Hvad er dit go to-trick på dage, hvor håret bare ikke vil, som du vil? “På dårlige hårdage saetter jeg altid håret op med en paen scrunchie i en løs eller stram knold, alt efter hvordan mine krøller er den dag. Lige for tiden bruger jeg en silkescrun­chie fra Uha Mulberry.” UHA MULBERRY Silk scrunchie, 259 kr.

Hvad har du altid i din taske?

“Håndsprit, scrunchie, hårnåle og Glossiers Coconut balm dotcom.” GLOSSIER Coconut balm dotcom, 90 kr.

Hvordan forkaeler du dig selv?

“Jeg elsker at få vasket og sat håret hos en frisør og gør det så ofte, jeg har tid. Jeg kan godt lide at skifte hårstil, men hvis jeg har travlt, får jeg bare en hurtig hårvask. Andre gange får jeg glattet håret helt, men højst fire gange om året, da jeg prøver at begraense varmebehan­dling af mit hår.”

Har dine skønhedsru­tiner aendret sig under covid-19?

“Jeg bruger mere tid på at prøve forskellig­e sheet-masker og på at teste forskellig­e produkter og frisurer.”

Har du et hemmeligt skønheds- eller hårtip?

“Hav tålmodighe­d med dit hår, og laer at forstå det. Det er også vigtigt at finde ud af, hvilken slags porøsitet dit hår har, så du kan finde de bedste produkter til din hårtype.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark