Costume (Denmark)

6 hotte tips som sikrer gode hårdage om vinteren!

-

Er der én ting du altid skal have i tasken, så er det tørshampoo. En lifesaver på dage hvor du ikke når at komme hjem forbi efter job, eller når du traenger til en hjaelpende hånd når vinteren saetter hårdt ind. Produktet er så populaert, at der faktisk saelges to flasker Batiste i sekundet verden over! Vidste du at tørshampoo kan bruges til mere end at få fedtet hår til at se rent ud? Her har vi samlet de 6 hotteste tips du MÅ vide for at få mest ud af din tørshampoo.

Hold på frisuren

Når naetterne bliver lange og kulden saetter ind ... er et varmt hovedbekla­edning godt at have på. Frisuren er dog ikke altid så tilfreds med dette, men frygt ikke, vi har løsningen! Spray lidt Batiste™ tørshampoo i håret når du gør dig klar om morgenen, så holder stylingen sig bedre. Og så bør du altid have en Batiste™ mini med dig på farten. En hurtig runde med sprayen og huehåret er historie!

Volum på 1-2-3

Tørshampoo er genialt at bruge for øget volumen og fylde til håret. For bedst effekt, bøj hovedet frem og spray godt ind i hårrøddern­e, før du derefter masserer produktet godt ind. Prøv Batiste™ XXL Volume eller Batiste™ Heavenly Volume for det lille ekstra.

Fiks udvoksning­en

Hvis du vil forlaenge tiden mellem hvert frisørbesø­g, er tørshampoo, Batiste™ Hint of Color, din nye bedste ven! Den findes nemlig i 3 forskellig farve varianter; Blond, Brunette og Dark, godt egnet til Skandinavi­sk hår. Brug produktet i hårbunden for at daekke uønsket udvoksning og skabe fylde. Vidste du at du også kan bruge produktet til at camouflere tyndt hår?

Krøller som holder

Brug Batiste™ tørshampoo i håret efter at du har krøllet det faerdigt. Ved hjaelp af fingrene deler du lokkene i sektioner og sprayer derefter fra inderst til yderst. For et mere naturlig look, traek i krøllene og massér lidt i hårrøddern­e. Du kan også bruge en touperings­kam, hvis du ønsker fuld 80´er glam.

Hårspaende­r som sidder

Hårnåle og hårspaende­r har en tendens til at glide ud. Dette kan du enkelt fikse ved at spraye lidt tørshampoo på dem, lad det tørre i nogle sekunder og derefter saette dem fast i håret som normalt. «No more slip ‘n’ slide.»

Mere tekstur

Skal du prøve noget nyt på hårfronten eller gøre dig ekstra fin til weekenden? Uanset frisure, kan det vaere skønt med lidt hjaelp på vejen. Et godt tip er at spraye Batiste™ tørshampoo på undersiden af håret før du starter. Så får du både tekstur og hold, samt en frisure der holder!

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark