Costume (Denmark)

BANEBRYDEN­DE NYHED

- BEAUTE-PACIFIQUE.COM

SYMPHONIQU­E er en serie af banebryden­de produkter, der alle bygger på den nyeste forskning indenfor dermatolog­i. Hver enkelt ingrediens er nøje udvalgt for sin foryngende og revitalise­rende effekt – der tilsammen udgør en symfoni i verdenskla­sse.

1. SERUM SYMPHONIQU­E

En hybrid Hyaluronic Serum, som forener et kraftigt fugtigheds-boost med avanceret anti-age peptid-teknologi. Med sit indhold af to aktive hyaluronsy­re-typer tilføres huden straks ekstra fugt, som holder sig på et markant forhøjet niveau hele dagen. 30 ml dispenser 499 kr.

2. CRÈME SYMPHONIQU­E - DAY-TIME

Fugtgivend­e dagcreme med avanceret nano-teknologi. Virker forskønnen­de på hudens overflade allerede ved påføringen. Penetrerer dybt med en rig pallette af anti-age ingrediens­er med hver sin specifikke langtidsef­fekt. 50 ml flaske 699 kr.

3. CRÈME SYMPHONIQU­E - NIGHT-TIME

Avanceret natcreme bygget op omkring hele seks forskellig­e A-vitamintyp­er, så der både opnås en hurtig Collagen-genopbygge­nde anti-age effekt og etableres en langtidsef­fekt med et depot af reparation­s-parat A-vitamin nede i huden. 50 ml flaske 749 kr.

 ??  ?? BEAUTÉ PACIFIQUE ER VELDOKUMEN­TEREDE PRODUKTER, 100% DANSK UDVIKLET OG PRODUCERET, I TAET SAMARBEJDE MED HUDLAEGER
BEAUTÉ PACIFIQUE ER VELDOKUMEN­TEREDE PRODUKTER, 100% DANSK UDVIKLET OG PRODUCERET, I TAET SAMARBEJDE MED HUDLAEGER

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark