Costume (Denmark)

MIT HÅR ER BLEVET TYKKERE

-

Sabine har altid haft et meget yndt og fint hår. –Jeg har vaeret igennem en meget stressende periode i mit liv, og det påvirkede mit hår. Det knaekkede og var helt ødelagt. Jeg begynd e at age Hair Volume™ Gummies, og det har g ort en kaempe orskel or mig. Jeg er kaempe fan af Hair Volume™ Gummies og orandringe­n er ikke til at age ejl af. Mit hår er bl vet synligt ykkere, ser sundere ud.

Inden Sabine tog beslutning­en om, at prøve Hair Volume™ Gummies havde hun laest positivt om dem flere steder. –Alligevel var jeg en smule skeptisk, men synes samtidig, at det lød godt, og jeg besluttede mig for at prøve dem. Jeg følte mig også en smule magtesløs omkring mit hår, så jeg var villig til at prøve alt.

Ked af at jeg ab e hår

–Jeg har vaeret igennem en meget stressende periode, og det påvirkede mit hår.

Det var tyndt og kedeligt.

Jeg var rigtig ked af det. Når jeg redte mit hår var børsten fyldt med løse hår. Der var hår alle steder; i sofaen og på tøjet.

Mit hår er bl vet ykkere

–Det første jeg bemaerkede var, at jeg ikke faeldede så meget, hvilket jeg var meget tilfreds med. Ellers har jeg ikke holdt så meget øje med det. Det var først da jeg tilfaeldig­t så et minde på Instagram, at jeg virkelig kunne se forandring­en.

En kaempe orandring or mig

–Forandring­en var tydelig, og jeg er slet ikke i tvivl om, at det virker på mig. Mit hår er blevet synligt tykkere, og det ser meget mere sundt ud. Jeg taber heller ikke så mange hår. Jeg er kaempe fan af Hair Volume™ Gummies. Da min mor pludselig en dag, ud af det blå siger, ”Hvor er dit hår blevet sundt at se på”, fortaeller jeg hende om Hair Volume™ Gummies. Og nu tager hun også Hair Volume™ Gummies.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark