Costume (Denmark)

Self care

-

Find kaerlighed­en til dig selv

Tag dig tid til at gøre noget godt for dig selv, for eksempel ansigtsmas­sage eller at bruge en laekker maske. Kort sagt alt det, som får dig til at føle dig godt tilpas og giver anledning til at maerke dig selv.

Dyrk taknemmeli­ghed

Øv dig i at føle taknemmeli­ghed over alt det gode i dit liv. Det kan du gøre ved dagligt at skrive tre ting ned, som du har vaeret taknemmeli­g for den pågaeldend­e dag.

Skriv dagbog

Selvkaerli­ghed handler om at identifice­re dine behov og saette graenser. Ved at skrive dagbog bliver du mere bevidst om dig selv og dine omgivelser. Hvad dine ønsker er, og hvilke krav, du føler, omverdenen stiller til dig.

Kontrollér din algoritme

Du styrer selv, hvem du følger på sociale medier, og kan dermed selv kuratere dit indhold, så du ser billeder og profiler, som får dig til at føle dig godt tilpas frem for at føle dig mindre vaerd.

Skaer ned

Saet tidsbegrae­nsninger på din brug af sociale medier. Hvis du bruger timevis på at scrolle igennem diverse sociale medier, vil du unaegtelig­t støde på indhold, som får dig til at føle dig nedtrykt, og som kan mindske din følelse af selvkaerli­ghed.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark