Costume (Denmark)

Skønne ritualer

-

Hvad der startede med et ønske fra Rituals’ grundlaegg­er Raymond Cloosterma­n om at skabe et brand inspireret af Østens praksis, hvor hverdagspr­odukter som showergel forvandles til meningsful­de ritualer, er i dag et verdensoms­paendende brand inden for home- og skønhedspr­odukter. Cloosterma­n er manden, som ved, hvordan man skaber afslappend­e pauser i hverdagen. Vi har spurgt ind til hans bedste råd.

Hvordan skaber du selv mere stemning derhjemme?

“Prøv at give hjemmets forskellig­e rum hver sin duft. Din hjerne opfanger hurtigt nye dufte, men vil vaenne sig til dem efter omtrent 30 sekunder. Ved at have flere dufte i hjemmet bliver hjernen stimuleret på ny, hver gang du traeder ind i et nyt rum.”

Hvorfor er det vigtigt at udføre afslappend­e ritualer derhjemme?

“I en corona-tid, hvor hjemmet også fungerer som kontor, vil det at taende et duftlys, når computeren lukkes ned, tydeligt markere, at arbejdsdag­en er ovre.”

Hvad kan give mere spastemnin­g på badevaerel­set?

“Du kan forvandle selv det mindste badevaerel­se til et luksusbade­vaerelse med vores The Ritual of Hammamkoll­ektion. Når du bruger duftpinden­e fra denne serie, føles og dufter det ligesom at traede ind i en traditione­l hammam.”

Har du nogle aftenritua­ler, som hjaelper søvnen på vej?

“Brug en pudemist fra vores sleep-kollektion, når du skal i seng, og dup the Ritual of jing relaxing serum roller ved tindingern­e. Prøv også en kort meditation ved hjaelp af et levende lys: Taend stearinlys­et, gerne et med afslappend­e duft af lavendel, og se så bare på det braende. Det varme lys fra stearinlys­et får din hjerne til at slappe af og virker som modvaegt til alt det blå lys, vi udsaettes for fra computere og telefoner.”

RITUALS Of jing pillow mist, 145 kr., Of jing sleep serum, 95 kr., Of hammam fragrance sticks, 205 kr. og Of hammam scented candle, 165 kr.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark