Costume (Denmark)

Jeg har opnået FANTASTISK­E RESULTATER

-

–Min hud i ansig et har i en laengere periode set rødmusset, stresset, ør og modløs ud. Mine øjenlåg posede og var begyndt at haenge. Jeg var virkelig deprimeret over mit udseende. Ef er jeg er begyndt at bruge Natural Magic™ Anti-Ageing Cream stråler min hud. Den føles fan astisk laekker og blød. Og det beds e er, at poserne omkring øjnene er helt vaek – det er naermest magisk.

Line, 40 år. –Jeg har vaeret igennem en opslidende tid med mange udfordring­er, og det havde virkelig påvirket min hud. Den var stresset og tør i t-zonen. Mine øjenlåg posede og hang. Det var virkelig deprimeren­de.

Utrolig laekker creme

– Jeg har tidligere prøvet andre produkter fra New Nordic, med stor succes. Så da jeg så, at de havde lanceret en ny hudplejecr­eme, var jeg ikke i tvivl. Den måtte jeg bare prøve. Og det er jeg lykkelig og taknemmeli­g for. Cremen har en utrolig laekker og luftig konsistens, som jeg ikke har set før. Den dufter skønt og er utrolig drøj i brug.

Laekker og blød hud

–Jeg har nu brugt cremen i ca. en måned, og jeg føler, at jeg ser fantastisk ud. Huden er helt utrolig laekker blød, jeg føler naermest at mit ansigt stråler, og har fået masser af glød. Jeg får kompliment­er for min hud. De synes, jeg ser mere frisk og sund ud.

Poserne omkring øjnene er vaek!

–Det bedste er dog, at mine poser og rynker omkring øjnene er vaek, det er helt utroligt, jeg tør naesten ikke tro det, det er jo naermest magisk.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark