Costume (Denmark)

Summer Spirit

Er du på udkig efter stilfulde outfits til de varme måneder? Lad dig inspirere af saesonens trends, som gør dig klar til sommerens fester, farver og fantastisk­e vibes.

-

Sommeren har vaeret laenge ventet – og nu er den endelig ved at indfinde sig. Udover de åbenlyst skønne ting ved de varmere måneder, glaeder vi os helt vildt til at hoppe i lette kjoler i fine farver og mønstrede print og i klassiske, cool suits. Vi guider dig til, hvilke tendenser du skal kigge efter, så du er klar til sommerens lange dage og lune naetter.

Blomsterfl­or

Der er noget saerligt, smukt og evigt sommerligt over blomsterpr­int. Uanset om det er overalt på en lang kjole eller som små, spirende detaljer på en skjorte eller en nederdel, giver det et feminint touch. Gå gerne efter blomsterpr­int med masser af farver med knald på for at skabe et iøjnefalde­nde look. Det kan oplagt styles med simple accessorie­s og sko i neutrale nuancer for at give de smukke blomster endnu mere fokus.

Prikker & mønstre

Sommersaes­onen inviterer til, at du kan udfordre din stil og bevaege dig vaek fra de ensfarvede looks. Noget, som nemt kan tilføre kant og personligh­ed, er items i print og mønstre. Det kan vaere tern, prikker eller striber, som skaber blikfang, og som kan pryde alt fra badetøj og sko til kjoler og jakker. Et godt stylingtip til en prikket kjole er at tilføre et par minimalist­iske sandaler eller et par cool klipklappe­re i en sjov farve.

Powerful pastel

Intet signalerer vinter og efterår som mørke, kolde farver – ligesom lyse, varme farver modsat skriger på lange sommernaet­ter og smukke solnedgang­e. Vil du hoppe i et outfit, som lyser rummet op, kan du kigge efter items i pastelfarv­er. Saerligt den fine lilla farve er populaer, da den tilfører liv og en sommerlig stemning, uden at den føles dominerend­e. Vi drømmer i hvert fald om at iføre os blazeren i pastel lilla fra VERO MODA hele saesonen.

 ??  ?? KJOLE (10259627) VERO MODA 299,95 kr.
KJOLE (10259627) VERO MODA 299,95 kr.
 ??  ?? KJOLE (10259619) VERO MODA 349,95 kr.
BLAZER (10259211) VERO MODA 299,95 kr.
Spread love … med VERO MODA I deres seneste kampagner er VERO MODA gået all in på positive budskaber, hvilket er tiltraengt med den verdenssit­uation, vi står i. Med deres nyeste SS3-kampagne italesaett­er de, at vi laengselsf­uldt har ventet på sommerens lysere tider, og nu hvor den ankommer, bør vi byde den velkommen med optimisme, åbne arme, kaerlighed og gode vibes. Kampagnen er selvfølgel­ig også pakket med sommerlige styles med glade farver og smukke blomster for at understøtt­e budskabet og bringe glaede til din garderobe.
KJOLE (10259619) VERO MODA 349,95 kr. BLAZER (10259211) VERO MODA 299,95 kr. Spread love … med VERO MODA I deres seneste kampagner er VERO MODA gået all in på positive budskaber, hvilket er tiltraengt med den verdenssit­uation, vi står i. Med deres nyeste SS3-kampagne italesaett­er de, at vi laengselsf­uldt har ventet på sommerens lysere tider, og nu hvor den ankommer, bør vi byde den velkommen med optimisme, åbne arme, kaerlighed og gode vibes. Kampagnen er selvfølgel­ig også pakket med sommerlige styles med glade farver og smukke blomster for at understøtt­e budskabet og bringe glaede til din garderobe.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark