Costume (Denmark)

Naturens farver

-

Grønne blade, azurblåt hav, glitrende regndråber og lyserøde koraller. I Tiffany & Co.’s eksklusive Blue Book-kollektion fejrer huset i år naturens egne vidundere og forunderli­ge farver. Colors of Nature-kollektion­en hylder Tiffanys aedelstenh­istorie ved at bruge flere af de aedelstene, som det amerikansk­e smykkehus har vaeret med til at introducer­e, såkaldte ‘Tiffany firsts’, og som siden er blevet anerkendte smykkesten – blandt andet tanzanit og morganit.

Kollektion­en indeholder som altid også diamantsmy­kker, og det betyder blandt andet halskaeder, øreringe og brocher med grønne turmaliner, sjaeldne colombians­ke smaragder, akvamarine­r, ametyster og safirer, alle slebet, så de stråler om kap med solen.

“At finde aedelstene til vores kollektion­er er en rejse mod at finde de mest sjaeldne, de smukkeste og mest usaedvanli­ge aedelstene i verden, og vi rejser vidt omkring for at finde disse naturlige mirakler, der inspirerer os og vores design. Hver og en er håndplukke­t. Nogle gange finder vi aedelstene, og andre gange finder de på mirakuløs vis os. Det kan tage år at finde den helt perfekte sten til et design, og andre gange viser stenen sig for os, og vi ved bare, at den er vi nødt til at have,” forklarer Victoria Reynolds, Tiffany & Co.’s Chief Gemologist om arbejdet med kollektion­en. Tiffany.com

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark