Costume (Denmark)

Gabriela Olmedo

-

King med det borgerlige navn Gabriela Olmedo, 30 år, var danser og koreograf og instruered­e musikvideo­er for blandt andre Medina og Rasmus Seebach, da hun på grund af et bristet hjerte skrev en sang. I dag har multikunst­neren udgivet to album og står blandt andet bag titelsange­n Born Alone Die Alone på den populaere Netflix-film The Old Guard. Men King vil mere – blandt andet hjaelpe andre unge kunstnere på vej.

Hvordan er du nået til, hvor du er i dag?

“Ved intuition og ved aldrig at lade mig definere af andres meninger om, hvad jeg skal gøre med mit liv. Jeg går efter det, jeg selv føler, er rigtigt. Desuden føler jeg ikke, at jeg arbejder i ét fag: Jeg er blevet valgt til musik, valgt til at udvikle mine kraefter, valgt til at vaere heks – jeg ved, det lyder skørt, men jeg ved, hvad trenden bliver om tre år. Jeg kan se og maerke til alles fordel, hvad der er rigtigt. Jeg gør det ikke, fordi det er et arbejde. Det er mit kald.”

Hvad er dine visioner for fremtiden?

“At jeg kan blive ved med at lave musik og hjaelpe andre med at lave musik – jeg vil gerne hjaelpe dem, jeg kan, med deres visuelle og musikalske identitet. Derfor har jeg netop grundlagt firmaet Karl Production­s sammen med min ven Richard Aller. Vi vil hjaelpe kreative og artister med alt fra deres visuelle identitet til udvikling af koncepter, koreografi, styling og branding (verdens kedeligste buzzword), men vigtigst af alt vil vi bevare artistens autenticit­et. Vi kalder det en slags Amazon for the Artist.”

Hvad er dit bedste tip i forhold til at nå sine drømme?

“Find ud af, hvad du vil, og gør alt, hvad du kan, få at opnå det. Jeg stoppede for eksempel med at tage i byen for seks år siden for at fokusere på min karriere og fremfor alt fordybe mig i musikken og sangskrivn­ing. Disciplin og afkald er nøgleord. Laer at danse, laer at spille et instrument, og gå til sangtraeni­ng. Gør det, du gør, og gør det fuldt ud.”

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark