Costume (Denmark)

HØR LIGE HER

Uanset om det er i haven, ved poolen, på stranden eller løbeturen. Her får du fem bud på podcasts, der kan laegge lydspor til din sommerferi­e.

-

PÅ BAGSAEDET

Der er sus på, når vennerne Hav og Kamal mødes i deres araba i På bagsaedet. Nogle gange cruiser de to alene rundt og vender livet, andre gange har de gaester med som for eksempel Artigeardi­t og Tobias Rahim. Ind imellem snakken opdaterer de to vaerter dig på alverdens nye urban musik, du ikke vidste, du ville blive afhaengig af.

Hør den på DR Lyd.

MIT BEDSTE RÅD

Hvilket råd vil du give videre til andre? Det spørger vi hver måned en ny gaest om i Costumes egen podcast Mit bedste råd. Her kan du blandt andet høre Katrine Engberg opfordre til at ‘get over cute’ og Emili Sindlev om at saette graenser i sine relationer. Fremtidige gaester taeller blandt andre Moeisha Aden. Hør den på Acast.

STYR PÅ HISTORIEN

Brug sommerferi­en på at få styr på historien med podcasten med netop det navn. Her gennemgår Anne Sofie Allarp, jurist og forfatter, sammen med sine gaester historien og historiske personer – blandt andet murens fald, den cubanske revolution, Martin Luther King og Gloria Steinem.

Hør den på Podimo.

THROUGH THE CRACKS

Der var ikke rigtigt nogen, der lagde maerke til det. At 8-årige Relisha Rudd i 2014 forsvandt fra det herberg for hjemløse, hun og hendes familie boede på i Washington, D.C. Først 18 dage efter, at hun senest var blevet set, erklaerede politiet hende for forsvundet. Syv år senere er Relisha stadigvaek ikke blevet fundet. Through the cracks undersøger huller i det amerikansk­e system og dem, der forsvinder i dem.

Hør den på Spotify.

UDVISTE DRØMME

I podcast-serien Udviste drømme snakker Natasha Al-Hariri, direktør for DFUNK, Dansk Flygtninge­hjaelp Ungdom, med Nadia, Rahima, Ali og Beri, der alle er flygtet til Danmark fra Syrien og er fulde af håb og ambitioner for deres fremtid i Danmark.

Hør den på Podimo.

WHY WON’T YOU DATE ME

Vaer beredt på latterkram­per, når Nicole Byer hver måned inviterer en komiker, en ven eller eks-flirt i studiet for at snakke om deres datingliv – og undersøge, hvorfor hun mon selv har vaeret single i årevis.

Hør den på Apple Podcasts.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark