Costume (Denmark)

MIT HÅR ER LAENGERE & kraftigere end nogensinde før

-

Susanne havde et ypisk skandinavi­sk hår som var yndt og fint. Når det nåede skulderlae­ngde var det slidt og skulle klippes. –Jeg var traet af mit hår, og beslut ede der or at prøve hår ablet en Hair Volume™. I dag kan jeg s yle mit hår på nye måder, og det er kraftigere end det nogensinde har vaeret.

–Mit typisk skandinavi­ske – og fine, sparsomme – hår havde det virkelig skidt efter mange år med lysninger. To fødsler gjorde det ikke bedre. Mit hår var tyndt, og der var for lidt af det, til at jeg rigtigt kunne saette det op. Når det nåede skulderlae­ngde var det slidt og skulle klippes.

Min frisør bemaerkede orandringe­n ved mit hår

–I stedet for at bruge penge på alverdens hårprodukt­er, besluttede jeg i stedet at prøve Hair Volume™ og forsøge at skabe forandring indefra.

–Efter ca. 3 måneder lignede jeg et pindsvin, fordi så mange nye hår dukkede frem i min hovedbund. Min frisør bemaerkede det, og blev både ret forundret og begejstret, da jeg kunne fortaelle om Hair Volume.

Fyldigt og langt hår

–I dag er mit hår mere end dobbelt så fyldigt, end det plejer at vaere, og når jeg laver en hestehale er den taet, rund og kraftig. Jeg kan style mit hår på mange måder, og mit hår er betydeligt laengere og kraftigere end det nogensinde har vaeret før.

Her køber du Hair Volume

Hair Volume kan købes i Matas, Helsam, Helsemin, Din Lokale Helsekost og Magasin. Fås også på udvalgte apoteker og i de danske lufthavne eller køb det online på

www.newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på 46 33 76 00.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark