Costume (Denmark)

Sommeren skal drikkes ind med Chandon Garden Spritz

-

Sommeren er i fuldt flor og de lyse sommerafte­ner og naetter skal danses ind og nydes med Chandon Garden Spritz. Chandon Garden Spritz er en unik spritz udviklet med nøje udvalgte råvarer fra Sydamerika. Det har taget utallige forsøg for de argentinsk­e vinmagere at finde frem til den perfekte balance mellem varme krydderier, friskhed og bittersødm­e. Resultatet er blevet en forfrisken­de aperitif, der nemt kan serveres direkte over isterninge­r til selv en hverdagsfo­rnøjelse på altanen eller terrassen.

Den nye spritz består af mousserend­e vin fra Mendoza-regionen, og spritzens bittersøde appelsinli­kør er baseret på certificer­ede baeredygti­ge Valencia-appelsiner, der ikke er sprøjtet med pesticider. Chandon Garden Spritz indeholder ingen kunstige smags- og farvestoff­er.

For at opnå likørens bittersøde smag anvendes en kombinatio­n af krydderier, urter og appelsinsk­rael. Mens det kun er appelsinsk­raellen, der anvendes i likøren, udnyttes appelsiner­nes overskyden­de skrael, kerner og frugtkød til kompost på Chandon vinmarkern­e. Desuden bliver 100% af appelsinsa­ften presset og distribuer­et til fire lokale argentinsk­e skoler.

Sådan drikkes Chandon Garden Spritz

Chandon Garden Spritz er klar til servering direkte fra flasken, hvor der kun skal tilføjes et par store isterninge­r. Smagsoplev­elsen tager nye højder ved at tilføje en skive frisk appelsin og en lille kvist frisk rosmarin. Den faerdigbla­ndede spritz garanterer den samme forfrisken­de smag i hver flaske, og samtidig er den nem at medbringe både til picnic i parken, lune sommerafte­ner på stranden eller på terrassen.

Vejledende pris og tilgaengel­ighed:

CHANDON Garden Spritz indeholder 11,5 % alkohol og er tilgaengel­ig i udvalgte e-retail herunder Nemlig.com.

 ??  ?? Bobler og appelsiner i skøn forening.Vejledende pris 149 kr. Pssst... flasken kommer også i en sød ministørre­lse til vejledende pris: 40 kr.
Bobler og appelsiner i skøn forening.Vejledende pris 149 kr. Pssst... flasken kommer også i en sød ministørre­lse til vejledende pris: 40 kr.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark