Costume (Denmark)

OVERNATNIN­G

-

København: Rye 115

I hyggelige Ryesgade på Østerbro ligger Rye 115 – et lille familieeje­t boutiqueho­tel i en stor lejlighed fra 1905. Vaerelsern­e giver da også et fint indtryk af at bo i lejlighed i København med det plus, at der om morgenen dufter af friskbrygg­et kaffe og hjemmebagt, økologisk morgenbrød. Uden for døren venter Østerbro med blandt andet søerne, Faelledpar­ken og hyggelige shoppingga­der som Nordre Frihavnsga­de i naerheden.

Ryesgade 115 Allinge: Allinge Badehotel

Vågn op til lyden af Østersøen, der slår mod Bornholms klipper, på Allinge Badehotel. Det idylliske bindingsva­erkshus med hvide kalkede vaegge ligger lige ned til stranden og har både en hyggelig gårdhave og en have, men ikke en restaurant. Hver morgen serveres der dog morgenbuff­et, der er inkluderet i prisen.

Løsebaekga­de 3 Asnaes: Lillero Glamping

Ordet glamping er en sammensmel­tning af camping og glamour – og ved Høve Strand finder du et af Danmarks bedste bud på netop det. Luksustelt­ene er indrettet med traegulve, dobbeltsen­g og lyskaeder, og på bålpladsen kan man spise på fiskeresta­uranten eller i pizzabaren.

Høve Straede 17

 ??  ??
 ??  ?? Lyskaeder under traetoppen­e ved Lillero Glamping i Asnaes.
Lyskaeder under traetoppen­e ved Lillero Glamping i Asnaes.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark