Costume (Denmark)

ENDELIG skinnende,smukt og glat hår

-

Siden Charlot e var helt ung, har hun kaempet med irri eret og ed et hovedbund og ørt hår. Mest på grund af dagligt brug af både skum og hårspray. Ef er hun er begyndt at vaske hår med Hair Volume™ Shampoo, er håret som or andlet.

–Jeg var ung i 80’erne, og har i mange år brugt både skum og andre stylingpro­dukter for at give fylde og til at saette håret. Det gjorde håret tørt og det knaekkede let. Samtidig havde jeg desvaerre også mange problemer med min hovedbund. Den var både irriteret og fedtet. Det var virkelig frustreren­de, at jeg kunne vaske hår om morgenen og allerede om eftermidda­gen kunne hovedbunde­n føles fedtet, og jeg gik og kløede mig hele tiden. Jeg var faktisk både frustreret og irriteret over, hvor kedeligt og fladt mit hår var, men jeg havde også affundet mig med, at det var nok bare sådan det var.

Bl v anbefalet Hair Volume Shampoo

–En dag jeg var i Matas, kom jeg tilfaeldig­t til at tale med den søde ekspedient omkring alle mine frustratio­ner. Hun var virkelig sød, og meget opsat på at hjaelpe mig. Hun anbefalede mig at prøve den nye Hair Volume™ Shampoo. Hun forklarede, at alle de år, hvor jeg dagligt havde brugt styling produkter havde forstyrret hovedbunde­n, og at det kunne vaere årsagen til alle mine problemer.

Fan astisk shampoo

–Det er virkelig en fantastisk shampoo. Jeg kunne allerede maerke og se forskellen efter få vaske. Mine problemer i hovedbunde­n er helt forsvundet og mit hår er virkelig forvandlet. Det er både skinnede og glat og føles dejligt blødt. Det er helt utroligt, at en shampoo kan gøre sådan en forskel. Jeg anbefaler virkelig Hair Volume Shampoo til alle.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark