Costume (Denmark)

BARBARA POTTS DESIGNER OG MEDEJER AF SAKS POTTS

-

Hvad inspirerer dig?

“Jeg finder altid min største inspiratio­n i bøger. Det bedste, jeg ved, er at gå på alle mine favorit-biblioteke­r i udlandet. Det har der dog ikke vaeret meget af på det seneste grundet Corona, så nu vil jeg gå lidt mere på opdagelse i min egen bogreol, som ikke har fået meget kaerlighed de seneste år. Der er mange bøger, som ikke er blevet rørt, siden jeg blev faerdig med min kunsthisto­rieuddanne­lse for et par år siden, så jeg glaeder mig til at dykke ned i de mange fantastisk­e bøger under min barsel. Vi er også i gang med at lave et Saks Potts library på vores nye kontor, hvor der kommer til at findes mange spaendende bøger – alt fra mode til filosofi, som alle på kontoret kan låne.

Jeg bliver også tit inspireret af folk, som ikke er inden for min branche. Jeg elsker at tale med mennesker, som er dybt fokuseret på et bestemt emne, har en faglighed, som jeg ikke aner noget om, eller blot en interesse, som er lidt skaev.”

Hvordan vil du beskrive din stil?

“Min stil er praktisk, drenget og måske lidt vild. Jeg elsker at gå all in og tage en sexet kjole på med stiletter og vaere lidt for meget, men i hverdagen er jeg nok mest den praktiske type med løse bukser og store jakker.”

Hvad tager du på, når du har tøjkrise?

“Lige nu er jeg gravid, så p.t. har jeg tøjkrise hver morgen, haha! Men ellers plejer jeg bare at tage en let frakke på, som også kan bruges som kjole.”

Hvem har i dine øjne god stil?

“God stil kan ses hos den skaeve tech-type med sikkerheds­sko og den klassiske Chanel-madame med høje stiletter. Jeg elsker begge dele, men når stil bliver personligt, bliver det helt klart mest interessan­t.”

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark