Costume (Denmark)

OLGA BONNE SMYKKEDESI­GNER

-

Hvad inspirerer dig?

“At komme ud at rejse er altid godt. København er lille, og jeg synes, at det er rart at se nogle andre tendenser i andre dele af verden og få rusket lidt op i sig selv. Jeg kan også virkelig godt lide nogle af de tendenser, man ser i Danmark for tiden. Der er noget vildt og oprørsk i den måde, folk klaeder sig på, i hvert fald i de større byer. Jeg håber, det bliver ved sådan. Det er blevet moderne at vaere en original. Den måde, folk går klaedt på, er også blevet et mere politisk statement, end det har vaeret laenge, hvilket jeg synes er spaendende. Jeg elsker at vaere med på den samtale, så laenge at der er plads til alle.”

Hvem har god stil ifølge dig?

“Måske handler det i virkelighe­den om at vaere mest tro over for sig selv. Tag nu bare Tina Turner som et eksempel, eller Jane Birkin eller Michèle Lamy. De er nogle meget karakterfu­lde damer, som er oppe i årene, og som baerer sig selv på en meget vaerdig måde.”

Hvordan sammensaet­ter du dit tøj?

“Min stil har stort set vaeret den samme hele mit liv. Jeg går i farvet og mønstret tøj, som jeg også gjorde, da jeg var barn, hvor jeg tit blev kaldt hippie. Alt i alt er det nok bare et miskmask af det hele – på kryds og tvaers af stilarter og materialer.”

 ?? ?? JAKKE Valentino
TUNIKA rejsefund fra Tyrkiet
TOP Envii x Freja Wewer
NEDERDEL La Bagatelle
TØRKLAEDE gammel bandana
ØRERINGE Olga Bonne
SKO Asics
JAKKE Valentino TUNIKA rejsefund fra Tyrkiet TOP Envii x Freja Wewer NEDERDEL La Bagatelle TØRKLAEDE gammel bandana ØRERINGE Olga Bonne SKO Asics

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark