Costume (Denmark)

Tilbagebli­k

Med maerkets B(l)ack in Time-kollektion fortolker og fornyer Sportmax denne vinter seks ikoniske typer frakker, der hver hylder et saerligt årti og en af de kvinder, der ifølge det italienske maerke kendetegne­de det.

-

I takt med tiden aendrer moden sig, den flyder med og antager nye former, og når vi ser tilbage, ser vi, hvordan moden afspejler sin samtid. Det ønsker Sportmax at huske på med deres nye capsule-kollektion B(l)ack in Time, hvor seks sorte frakker hylder hver deres årti – fra det tidlige 1900-tal til 1990’erne – og de undersøger, hvordan datidens frakker ville se ud set gennem nutidens briller.

“Hos Sportmax elsker vi at eksperimen­tere, ikke kun med design, men også med hensyn til hvordan vi praesenter­er vores kollektion­er. Så vi har besluttet, at vi hver saeson vil lave en capsule-kollektion, der repraesent­erer noget nyt og forskellig­t – B(l)ack in Time er den første i raekken,” siger Grazia Malagoli, Fashion Director hos Sportmax.

Hver frakke er også inspireret af og opkaldt efter en helt saerlig kvinde, som det italienske maerke mener, legemliggø­r det pågaeldend­e årti. Og så er frakkerne, som navnet på kollektion­en antyder, alle sorte.

“Vi ønskede, at kollektion­en havde et praecist og staerkt budskab, derfor var det et naturligt valg at bruge sort,” siger Grazia Malagoli.

 ?? ?? COLETTE
DOVIMA
RENEE
PENELOPE
GUINEVERE
LAUREN
COLETTE DOVIMA RENEE PENELOPE GUINEVERE LAUREN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark