Costume (Denmark)

Simone Adrian Schmidt

Fotokunst, baeredygti­g strik og blå mascara er på ønskeliste­n hos den 34-årige danske designer Simone Adrian Schmidt, der bor i Paris og arbejder hos Y/Project.

-

1. “Jeg har vaeret med til at designe et samarbejde mellem FILA og Y/Project, der kommer til salg til foråret 2022. Jeg kan naesten ikke vente med at få fingrene i det.” Y/PROJECT X FILA pris på forespørgs­el

2. “Jeg elsker de skulpturel­le mestervaer­ker fra min svoger Noams familieeje­de smykkefirm­a Griegst.”

3. “Jeg vil gerne have Mizunos Wave Rider-sneakers på mine fødder.”

MIZUNO 750 kr.

4. “Den australske designer Jordan Dalah har en kunstneris­k og poetisk tilgang til beklaednin­g. Jeg håber, at jeg en dag kommer til at eje et af hendes vaerker.”

5. “Jeg ønsker mig denne her nordisk-inspirered­e oversized uldsweater fra Y/Projects baeredygti­ge linje Evergreen.”

EVERGREEN 5.600 kr.

6. “Mit naeste køb skal vaere en oval taske fra Coperni. En perfekt fusion mellem minimalism­e, elegance og humor.” COPERNI 3.600 kr.

7. “Jeg elsker YSL’s ikoniske blå mascara og bruger den dagligt til at fremhaeve mine øjne.”

YSL Volume effet faux cils mascara i extreme blue,

260 kr.

8. “Jeg drømmer om at rejse tilbage til Marrakech.”

9. “Fotokunst inspirerer mig for tiden, isaer La Tour Eiffel Gondolée af Robert Doisneau og Laurent Amiels poetiske fotografi af blomster fra 2021.”

10. “Mit naeste boligfund er en plakat af den amerikansk­e kunstner Cy Twombly. Jeg har laenge vaeret inspireret af hans ekspressiv­e og farverige malerier og tegninger.”

11. “Jeg elsker Cos’ T-shirts. De er i 100 procent økologisk bomuld og klassiske snit. Min naeste skal vaere i pink. Farven er iøjnefalde­nde, energisk og positiv.”

COS 250 kr.

 ?? ?? 4. 7. 5. 6.
4. 7. 5. 6.
 ?? ?? 9. 10. 8. 11.
9. 10. 8. 11.
 ?? ?? 2. 1.
2. 1.
 ?? ??
 ?? ?? 3.
3.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark